hero
Kreatív 2021. június 04. 11:24
Cultural Bites: öveket bekötni, itt a nyitás!
Hogyan fognak a márkák kitűnni akkor, amikor mindenki ugyanazt mondja? Visszatért a Kreatív és a Telekom közös podcastja!

Visszatért a Telekom és a Kreatív közös műsora, a Cultural Bites. Ebben az adásban Szerényi Szabolcs, a Kreatív külső munkatársa beszélget Kovács András Péterrel, a Telekom szegmenskommunikációs vezetőjével, illetve Hídvégi Tommal, a Coca-Cola latin-amerikai régiójának kreatív stratégiai vezetőjével. 

A sorozat második évadában nem csak a hazai piacot nézzük meg közelebbről, de minden epizódban vendégünk lesz egy olyan magyar iparági szereplő is, aki külföldi piacra dolgozik, így  közvetlen rálátást biztosít a nemzetközi trendekre is.

A mostani adásban a legfrissebb reklámtrendek mellett a reklámversenyek tanulságairól is hallhattok, de azt is kibeszélik, hogy hogyan formálta át a koronavírus a márkák kommunikációját. szóba kerül, hogy az user generated content, vagyis a felhasználók által gyártott tartalom mennyiben jobb vagy sem a márkák kommunikációjánál - tartsatok velünk!