2014. február 12. 18:42
Cuki német reklámok Valentin-napra
A német reklámiparban is nagy hype veszi körül a Valentin-napot. Ebből az appropóból gyűjtotte össze a fontosabb idei szerelmeskampányokat a német Werben und Verkaufen.

A reklámok nagy része a férfiakat célozza, néhány viszont segítséget nyújthat a nőknek is abban, hogy mivel lepjék meg álmaik férfiját. A Sky csatorna szerint a hölgyeknek nem sok választási lehetősége akad, és a legbiztosabb ajándék az, ami focival kapcsolatos. „Sky your boyfriend" elnevezésű kampányuk Sky előfizetést népszerűsít, a reklám szerint ez a gyengéd szerelem záloga.

A hölgyek szempontjából a Wilkinson Sword termékeivel simára borotvált arcbőr jelentheti a legjobb ajándékot, legalábbis a borotvagyártó szerint. A Wilkinson Valentin-napi online játékában most 1000 darab Hydro-5 típusú gravírozott borotvát sorsolnak ki.

A Microsoft Németországban igazán látványos megjelenéssel készül: február 14-én egy, a Surface nevű tabletet reklámozó különvonat jár majd, amely Hamburg-Altonától egészen Münchenig szállítja a szerelmeseket. A hosszú út alatt mindenkinek lehetősége nyílik kipróbálni a Windows tabletjét, és így megtapasztalhatják, milyen hasznos lehet a hosszú utazások alkalmával egy ilyen eszköz.

Az egyik legkülönlegesebb szereplő a sorban valószínűleg a Wormland, amely szépíró szolgáltatást nyújt Valentin-napon, hogy valóban gyöngybetűkkel kerüljenek az idézetek és a szerelmes vallomások az üdvöző lapokra. Az üzenet szövege maximum 400 karakter lehet.

A Ferrero idén a legszebb Valentin-napi szerelmi vallomást keresi, amihez kedvcsinálóként egy, a Kinder csokoládéból ismert szerelmespárt mutat be. Az M&Ms viszont azoknak kínál lehetőséget, akik nem igazán a szavak emberei, így ők személyre szabott csokigolyókkal lephetik meg párjukat. 

A hírt a Médianéző nemzetközi tematikus hírfigyelő szolgáltatásának köszönhetjük!