2020. december 21. 14:33
Csupa sportszponzoráció a Kreatív évzáró számában
Sport és márkák: mik lesznek 2020 hosszú távú hatásai? Milyen influencerek az e-sportolók és mit adhatnak a kis klubok, amit a nagyok nem? Ezek és még sok más a Kreatív most megjelent, január végéig kapható számában.

Van értelme sportszponzorációval foglalkozni lockdown idején? Van bizony, és úgy találtuk, hogy írni is van értelme róla, ezért egy egész lapszámot kapott a téma: a Kreatív magazin évzáró, 2020/12-es számát, amely szombat óta, az ünnepek között és egész januárban is kapható. (A cikk végén online át is pörgetheted.)

Milyen lehetőségei vannak a sportszponzorációs megoldásoknak a poszt-Covid-környezetben, hogyan lehet átterelni azt digitális felületekre, mennyire lesznek ezek átmeneti megoldások, és mit remélhetnek ezektől a hirdetők? Ez a felvezető összeállítás témája, amihez jó sok elemzést olvastunk el és szűrtünk át magunkon.

Ezt boncolgatjuk Andrea Sartorival, a KPMG sporttanácsadási részlegének globális vezetőjével is, és külön cikkben listázzuk azokat a külföldi példákat is, amikor nem a reflektorfény közepében álló sztárcsapatokkal, hanem alsóbb ligás versenyzőkkel közösen csináltak jó dolgokat márkák.

A szurkolás mibenlétéről a Testnevelési Egyetem Sportmenedzsment Tanszékének docensével, Dr. Perényi Szilviával beszélgettünk, és zárásként van egy eligazító írásunk az e-sport vs gaming vs influencálás tárgykörben.

Szokás szerint azért nem az egész lap a címlaptémáé: leültünk a TV2 két ünnep között rajtoló új napi sorozata, a Doktor Balaton alkotóival, és a Chicken Police nevű videojáték készítőivel is.

Válogattunk továbbá az Anilogue animációs filmfesztivál legjobb filmjeinek jellegzetes képkockái közül, hozzuk az okos újdonságokat a Nextben és az insightokat a Cultural Bitesban, és azt is elmeséljük, mi köze Nicolas Cage-nek a tanúvédelemhez.


Hol találod meg a Kreatívot? Hát az újságárusoknál!

Ezekbe a Relay és Inmedio üzletekbe szállítjuk a Kreatívot:

Nagy-Budapest: Allée, MOM, Mammut, Hegyvidék Központ, Aréna, Savoya Park, Campona, budaörsi Tesco, óbudai és soroksári Auchan, Váci utca, Városház utca, repülőtér T2

Batthyány tér HÉV, Deák tér, Kálvin tér, Ferenciek tere, Árpád híd, Örs vezér tere, Déli pályaudvar, Klinikák, Népliget, Nyugati pályaudvar, Lehel tér, Blaha Lujza tér, Ferenc körút megállók

Debrecen (Malompark, Tesco, Árkád, vasút), Győr (Árkád és Győr Plaza), Kecskemét (Március 15. utca), Komárom (Igmándi utca), Miskolc (Tesco, Auchan), Nagykanizsa (pláza), Nyíregyháza (Korzó), Orosháza (vásárcsarnok), Pécs (Árkád), Sopron (Széchenyi tér, Tesco), Szeged (Árkád), Székesfehérvár (Alba Plaza, Auchan), Szolnok (Volán üzletház), Szombathely (vásárcsarnok, vasútállomás), Tatabánya (Vértes Center), Veszprém (Kossuth utca, buszpályaudvar), Zalaegerszeg (Tesco, buszpályaudvar)

Ha inkább online rendelnéd meg a példányodat vagy szétnéznél az előfizetési csomagok között, akkor erre tovább!