hero
2020. március 30. 16:30
Autodesk szolgáltatások ingyenesen
Május 31-ig egyes Autodesk távoli munkavégzést segítő felhőszolgáltatások díjmentesen használhatók a HungaroCAD támogatásával.

A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel az Autodesk a home office-ból történő csapatmunka hatékonyságát szeretné elősegíteni az Extended Access Program meghirdetésével.

Mivel sokan csak most nézünk szembe először a hosszabb ideig fennálló home office jelenséggel, a HungaroCAD Kft. munkatársai csokorba gyűjtötték azokat az Autodesk felhőszolgáltatásokat, melyek segíthetnek a mindennapi munka otthoni elvégzésében. Az utóbbi években egyre inkább teret kapnak a különböző felhőmegoldások. Az Autodesk a hagyományos professzionális tervezőrendszerei mellett egyre több gépészeti és építőipari felhőmegoldást kínál partnereinek világszerte. Ezek a szolgáltatások most a járvány okozta nehézségek enyhítésére 2020. május 31-ig ingyenesen használhatók.

Az ingyenesen elérhető Autodesk felhőszolgáltatások használatával minden kolléga kapcsolatban állhat egymással, ingyenes 5GB-os tárhelyhez jut, így a teljes csapat – az adott termék használatával – a dokumentumokat egy közös tárhelyen biztonságosan tárolhatja, melyekhez bármikor, bárhonnan, bármilyen eszközről hozzáférhet, megnézheti, megoszthatja. A HungaroCAD segítséget nyújt az induláshoz, és az ingyenesen letöltött termékekhez támogatását biztosítja. Az otthonról végzett munka elősegítéséhez további hasznos tartalmak találhatók a cég hivatalos weboldalán.