hero
Nagy Zsolt 2021. november 25. 11:04
Animációs sorozatban tér vissza a képernyőre Arnold Schwarzenegger
Újra óvóbácsi szerepben a nyolcvanas és kilencvenes évek legizmosabb embere.

Magyarországon a Minimax mutatja be elsőként Arnold Schwarzenegger első animációs sorozatát, amelyben róla mintázták a főhős figuráját, míg a gyártók Schwarzenegger és Stan Lee produkciós cégei.  A 26 részes sorozat címe: „Stan Lee Szuperhősképzője” (eredeti címe: „Stan Lee’s Superhero Kindergarden”), amely december 1-jén indul a csatornán, és minden nap új részekkel jelentkezik - áll a Kreatívnak eljuttatott közleményben. 

A sorozatról annyit árultak el, hogy főszereplője Arnold Armstrong (Arnold Schwarzeneggerről mintázva), aki egyúttal az óvóbácsi. Egy hatfős óvodai csoportban különleges feladatot kap: foglalkozzon úgy a kicsikkel, hogy azok a szuperképességeiket csupa jóra használják.

Stan Lee Szuperhősképzőjében a szuperképességű kisfiúk és kislányok minden nap különleges kalandokra indulnak, hogy tanuljanak a csapatmunkáról, a testmozgásról és például az egészséges táplálkozásról.  

Az animációs sorozat a közlemény szerint Stan Lee utolsó elkezdett munkája, Stan Lee tudta, hogy az új animációs sorozata főszereplőjét egyetlen ma is élő, igazi akcióhős szupersztárról lehet csak megformálni, aki nem más, mint Arnold Schwarzenegger. Maga Stan Lee egy-egy rövid cameoszerep erejéig meg is jelenik a sorozat valamennyi epizódjában. Schwarzenegger szinkronhangja Reviczky Gábor lesz.