2013. augusztus 27. 16:40
Alkalmazás készült pr-eseknek
A Freemail.hu-t is fejlesztő Nomo új szolgáltatást indított PRexcellence néven, amellyel a kommunikációs ügynökségek és az újságírók munkáját szeretnék megkönnyíteni.

A felhőalapú szoftver segítségével az ügynökségek a kreatívmunkára összpontosíthatnak a táblázatokban tárolt médialista foltozgatása, frissítése helyett. A felhasználóknak lehetőségük van a közlemények megszemélyesítésére, mellékletek hatékonyabb terjesztésére és hatékonyabb munkamegosztásra, csoportos munkavégzésre is.

Az alkalmazással a kommunikációs ügynökségek munkatársai közösen fejleszthetik és használhatják a vállalat médialistáját, úgy, hogy azt csak a megfelelő jogosultsággal rendelkező felhasználó exportálhatja.

Az emailes kiküldéssel ellentétben itt pontos statisztika érhető el az egyes közlemények kapcsán. Láthatjuk, hogy hányan és kik kapták meg a levelet, ezek közül kik kattintottak a teljes közleményre, és az egyes címzett mennyi ideig olvasta a közleményt. Az is mérhetővé válik, hogy hányan töltötték le a közleményhez tartozó vizuális, multimédiás tartalmakat.

A PRexcellence tesztidőszakában tapasztaltak szerint (3 ügynökség 3 hónapon keresztül tesztelte a szolgáltatást) egy-egy ügynökség életében 60-70 perc kreatív idő szabadul fel közleményenként. A Nomo folyamatosan fejleszti a szolgáltatást.

A PRexcellence fejlesztése 2012 tavaszán kezdődött, meghatározó pr-szakemberek, és a Magyar Public Relations Szövetség szakmai bevonásával.