hero
Akadémiát indít a RAS
2016. januárjától Ringier Axel Springer Media AG elindítja a Digitális Média Campus-t, amely munkahelyi újságírói képzést kínál fiatal újságírói számára az egész Csoporton belül.

2016. januárjától Ringier Axel Springer Media AG el fogja indítani a Digitális Média Campus-t, amely munkahelyi újságírói képzést kínál fiatal újságírói számára az egész Csoporton belül. A program célja, hogy a kiadócsoport fiatal újságíróit a modern digitális lapkiadás valamennyi vonatkozására felkészítse. A tantárgyak közé fog tartozni például az oknyomozás és az írás módszerei, a laptervezés és lapgyártás, a közösségi média, a videó és a mobil, valamint az etika a médiában. Sor fog kerülni továbbá a vállalat nemzetközi hálózatán belüli know-how-cserére is, például az Axel Springer Akademie-vel.

A Digitális Média Campust Alexandra Delvenakiotis vezeti, aki a Csoport vállalati kommunikációs vezetőjeként betöltött szerepe mellett a Digitális Média Campus Igazgatója lesz. A Campust Szerbiában Nenad Jacimovic, a Blic.rs vezető szerkesztője, Lengyelországban Piotr Lęgowski, az Onet.pl vezető honlap-szerkesztője, Szlovákiában Martin Pasterovic, a digitális átalakulás vezetője, Magyarországon pedig Maróy Krisztina, a Glamour magazin főszerkesztője vezeti.