hero
Bicsérdi Ádám 2021. szeptember 16. 16:43
Adrien Brody öltönyben remixel és közben magyarul üzeni: egészségünkre!
Akkor jön a drop, amikor nem is számítanál rá.

Új kampányt indít a Johnnie Walker, melynek főszereplője Adrien Brody Oscar-díjas színész. Brody magyarul köszönti a közönséget a reklámfilmben, hiszen Brody több szállal is kötődik Magyarországhoz. Édesanyja magyar származású fotóművész, néhány éve pedig hosszabb időt töltött Budapesten a Harry Houdini életét bemutató sorozat forgatása miatt.

"Adrien Brody közreműködésével most azon dolgozunk, hogy közös kulturális értékeinkre építve segítsünk a barátságok, a társas kapcsolatok újraépítésében" – mondta Fejes Dóra és Fardin Ahmadyar, a Diageo Kelet-Európa Whisky márkavezetői.

"Nagyon élveztem, hogy magyarul koccinthatok a közönségemmel!" – emelte ki Adrien Brody. A színész édesanyja, Plachy Sylvia fotóművész 1956-ban emigrált az Egyesült Államokba. "A legnagyobb hatással édesanyám és édesapám volt rám, akik fáradhatatlanul dolgoztak, és arra bátorítottak, hogy mindig legyek hű önmagamhoz és álmodjak nagyot" – vallott szüleiről Brody. 

A színész nem csak a film főszerepét vállalta el, hanem a zeneszerzésben is közreműködött: "Annyira megihletett ez a kampány, hogy felajánlottam, hogy remixelem a zenét a videóhoz – mondja Adrien Brody.