Adatvizualizációra épül a T-Systems pr-filmje
A kampányt az Isobar Budapest készítette. 

Mi volt a kampánycél: 2015. március 23-án vágott bele a T-Systems Magyarország Zrt. hat hétig tartó felhőkampányába, kettős céllal: egyfelől a felhővel, mint technológiai megoldással szembeni averziók csökkentése érdekében az előnyök hangsúlyázásával, másfelől a MID/MID-top ügyfelek számára releváns, konkrét üzleti funkciókat támogató felhőmegoldások bemutatásával a T-Systems Magyarország által kínált, extra szolgáltatásokkal kiegészítve (például szakértői támogatás, és adatközponti háttér).

Mi volt a kreatív koncepció: A kampány amellett, hogy bemutatja a piac számára a T-Systems Magyarországot, mint vezető felhőszolgáltatót és cloud-integrátort, egyben a felhő egyik legfőbb előnyét, a beruházás nélküli fejlesztés lehetőségét is kihangsúlyozza. Ezt tükrözi a kreatívokon megjelenő fősor is: „A technológia fejlődésével nem Önnek kell lépést tartania. Fejlesszen beruházás nélkül a T-Systems felhőszolgáltatásaival!”.

A vállalati IT mind a nagyvállalatok, mind a kkv-k körében folyamatos fejlesztést, beruházást igényel. A felhőmegoldások által kínált havidíjas konstrukciók azonban lehetővé teszik, hogy a cégeknek ne kelljen rendszeresen nagyobb összegeket fordítaniuk vállalati IT-juk naprakészen tartására: a stabil működéshez, üzemeléshez szükséges technológiai színvonalról a felhőszolgáltatást nyújtó szolgáltatónak kell gondoskodnia. A minőségi szakmai támogatást a T-Systems Magyarország szakértői segítségével minden ügyfele számára biztosítani tudja. Ezt mutatják be röviden, metaforikusan a kampány bannerei is.

Érdekesség: A nyomtatott sajtóban és a legnépszerűbb online portálokon, szakmai és gazdasági oldalakon is elsősorban olyan key visual-ekkel jelenik meg a T-Systems Magyarország, amelyek egyaránt hangsúlyozzák saját szakértői kompetenciáit és a cég technológiai képességeit. A kreatívokon ennek jegyében rendhagyó módon a cég olyan munkatársai szerepelnek, akik maguk is tagjai annak a szakmai csapatnak, amely a T-Systems Magyarország felhőmegoldásainak egyediségét adja.

 

Stáblista

T-Systems Magyarország
Bánhegyi Zsófia
Göndör Gábor
Hegedűs-Csapó Veronika
Sugár Mihály
Szalkai Réka
Zsolnai György

Isobar Budapest
Jedlicska Márton
Szerényi Zsuzsanna
Nánási Zsuzsanna
Bayer-Baróti Éva
Hupján Bence
Sándor Ákos
Tóth Róbert
Párkányi Zsolt 

Rendező
Farkas Péter