2014. január 23. 14:15
A Vizeum lesz a magyar Fox partnere
A Vizeum Hungary médiaügynökség nyerte el tenderen a Fox csatorna magyarországi elindításának kommunikációs feladatait. Több új sorozat bevezetése is rájuk vár.

A Vizeum fog dolgozni a február 4-én induló magyar Fox csatorna bevezetésén. Az ügynökséget tenderen választották, és noha Európa több országában is a Vizeum képviseli a Fox csatornát, a magyar tenderen a verseny szoros volt, és végül az Aegis Media Hungary hatékony modelljével és integrált szemléletével győzött - írják közleményükben.

A Fox indulásával új, eddig magyar csatornán nem látott sorozatok is képernyőre kerülnek, például a Robert Kirkman képregénye alapján készült The Walking Dead; a Leonardo Da Vinci élettörténetén alapuló, David S. Goyer nevével fémjelzett Da Vinci démonai című történelmi-fantasztikus film; vagy az amerikai-mexikói határon játszódó thriller, a The Bridge Diane Kruger és Damián Bichir főszereplésével. A csatornán látható lesz továbbá az anyacsatorna 20th Century Fox újdonságai közül a 24: Live another day, Az Álmosvölgy legendája, a Crisis, A Simpson család és a The Crazy Ones Robin Williams és Sarah Michelle Gellar főszereplésével.