2011. szeptember 26. 16:32
A Puma Sergio Agüero-val szerződött
A Puma együttműködést írt alá az argentin Sergio Agüero futballistával. A sportoló a Puma v1.11 cipőt fogja hordani. 

A Puma bejelentette, hogy Sergio Agüero futballistával kötött hosszú távú szerződést. A nemzetközi porondon játszó argentin a továbbiakban a Puma v1.11 gyorsasági cipőit fogja viselni, és a márka globális stratégiájának központi alakja lesz az elkövetkező évek során.

Christian Voigt, a Puma globális sport-marketingigazgatója elmondta: “Egy ilyen szintű játékos leszerződtetése, aki a sportban ilyen nagy megbecsülésnek örvend, nagyon fontos része futballstratégiánk megvalósításának. Sergio pályán nyújtott teljesítménye a világ egyik legérdekesebb támadójátékosává teszi őt, és soha meg nem szűnő pozitív életszemlélete véleményem szerint kétségkívül a futball örök legendáinak sorába emeli majd.”

A márkához kapcsolódó hír, hogy a Puma eredményt hirdetett az újságírók számára meghirdetett játékán, ahol a cipős dobozokat leváltó Clever Little Bageket kellett újrahasznosítani.  Az Éva magazin munkatársa, Fogt Linda madáretetőt készített, míg Rigó Ági az In-Style-nál party és zuhanyzó bag-pályázatával nyert. Az újrahasznosításról készült fotókat itt találja. A Kreatív kórházi, múzeumi látogatáshoz cipővédőt „készített” a táskából.

A Clever Little Bag a Kreatív csomagolási dizájn-versenyén kategóriadíjas lett.