-fi- 2021. május 04. 10:37
A Next9 lett az Eujobs HR-Group PR-ügynöksége
Májustól a Next9 lett a magyar tulajdonú vállalatcsoport hivatalos stratégiai és PR-ügynöksége, amellyel közösen több projektet valósított meg már az elmúlt hónapokban is. Az ügynökség tájékoztatása szerint a megbízást nem előzte meg tender.

A járványhelyzet miatt megváltozott körülményekhez alkalmazkodva sajtó- és médiaaktivitását is erősíti a 2004-ben alapított, korábban euCSOPORT néven működő Eujobs HR-Group. A 100 százalékban hazai tulajdonban lévő cégcsoport tagja többek közt az euDiákok Iskolaszövetkezet, a felnőtteket kölcsönző és közvetítő euJobs, valamint a Nyugdíjtöbblet Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet.

„Teljeskörű és professzionális szolgáltatást nyújtó ügynökséget kerestünk, amely ugyanarra a szakmai megbízhatóságra és rugalmasságra képes, amelyet tőlünk is megkövetelnek az ügyfeleink a pandémia okozta bizonytalanságban” – indokolta a döntést az euJobs HR-Group alapító-tulajdonosa. Pataki Zoltán egyre élénkebb munkaerőkeresletre számít a járvány miatti kényszerű korlátozásoknak leginkább kitett szektorokban, ami a széleskörű tevékenységet folytató vállalatcsoport kommunikációs aktivitásában is sokasodó kihívásokat támaszt. „Az elmúlt hónapok közös munkái során a Next9 több ízben is bizonyította a hozzáértését” – tette hozzá Pataki Zoltán.