2021. július 20. 13:33
A Mantra lett a Green Fox Academy pr-ügynöksége
Az ügynökség már korábban is dolgozott a cég marketingkommunikációján.

Vállalati szolgáltatásainak és IT képzéseinek népszerűsítésével bízta meg a Mantra Communicationt a szuperintenzív bootcamp képzéseket Magyarországon meghonosító Green Fox Academy. 

Az ügynökség B2B és B2C kommunikáció területén egyaránt segíti a Green Foxot, feladatai közé tartozik többek között sajtókapcsolatok építése, PR együttműködések lebonyolítása, B2B tartalomgyártás, LinkedIn támogatás, blogcikkek írása. Az ügynökség 2021 év elején kapott meghívást a Green Fox Academy marketingkommunikációs tenderére egy három hónapos kampány tervezésére és megvalósítására, amit újabb, az év egészére szóló megbízás követett.

„Folyamatosan keressük azokat a megoldásokat, amelyekkel innovatív választ adhatunk a munkaerőpiac aktuális igényeire. Képzéseink és rugalmas vállalati szolgáltatásaink népszerűsítéséhez az ideális partnert a Mantra csapatában találtuk meg, akik átfogó szemléletmódjukkal, kreativitásukkal és minden részletre kiterjedő odafigyelésükkel győztek meg minket” – mondta Fachs Anita, a Green Fox Academy magyarországi operatív vezetője.

„A kölcsönösen ösztönző együttműködésekben és a kreatív megoldásokban hiszünk, a Green Fox szintén ezeket az elveket vallja, így az első naptól inspiráló Magyarország első négyhónapos bootcampjével dolgozni. Példamutatónak tartjuk azt a rugalmasságot, amivel a trendeket megelőzve reagálnak az IT szektor igényeire.” – tette hozzá Jaczkó Viktória, a Mantra Communication ügyvezetője.