A Mahir nyerte az ország standjait
A Mahir nyerte a legtöbb standot azon a tenderen, melyet a Magyar Turizmus írt ki az Utazás 2013 kiállításon megjelenő egyes standok tervezésére.

Megvan az eredménye annak a nyílt tendernek, amelyet a Magyar Turizmus Zrt. írt ki a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban február 28. és március 03. között sorra kerülő Utazás 2013 kiállításon megjelenő egyes standok tervezésére, kivitelezésére, építésére, üzemeltetésére, bontására és szállítására. Ugyanebben a kiírásban keresték a már lezajlott Fehova 2013 kiállítás Tisza-tó standjának kivitelezőjét is. A különböző országrészek szerint összesen 10 részre bontott megbízás együttes értéke 40 millió 193 ezer forint.

A tíz részből hét esetben a Mahir Kiállítás és Rendezvény Kft. lett a nyertes, összesen mintegy 29,3 millió forint a cég megbízásainak az összege. Továbbá az első, a Tisza-tó standjára vonatkozó, hozzávetőleg 1,9 millió forintos megbízást a Kavi-Art Kiállításszervező nyerte, és elvitt még két részfeladatot a Hungexpo Vásár és Reklám Zrt. és Kipexteam konzorciuma is 8,96 millió forint értékben.