bn 2021. július 19. 17:45
A Kraftwork és a Clue PR dolgozik az Oppo itthoni kommunikációján
Az Oppo a világ legnagyobb mobilgyártó cége, június végén jelentette be indulását a magyar piacon.

Az együttműködés a Kraftwork reklámügynökség részéről a hazai márkastratégia megalkotását, a márkaismertség növelését, a social média kommunikációt és az influenszer kampányok kidolgozását jelenti, a Clue PR pedig a márka sajtóközpontjáért és a PR kommunikációs aktivitásokért felel.

„Nagyon örülünk, hogy egy nemzetközi szinten is ennyire ismert és elismert márka választott minket partnerének, így lehetőségünk nyílik nyomon követni, valamint lead ügynökségként felépíteni a márka stratégiáját és kommunikációját” – emelte ki Vesmás Bence, a Kraftwork ügyvezetője.

Az Oppo magyarországi bevezetésekor a Kraftwork a márkastratégián, a key visual elkészítésén és influencer kampányon dolgozott (Tóth Gabival, Király Viktorral, Magyarósi Csabával és a Wellhellóval). „Az unboxing videók mellett nyereményjátékokat is szerveztünk az influenszerek saját csatornáin. A márka hazai core üzenete, hogy bármi, amit létrehozunk, alkotunk, hozzátesz a világhoz, szebbé teszi azt” – mondta még Vesmás. 

„Az OPPO lendületes, gyorsan növekvő nemzetközi márka, amely nemcsak a készülékeivel, de marketingszemléletében is előremutató, így tökéletes összhangban van a Clue PR szellemiségével. Büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk a márka sikertörténetének és bízunk benne, hogy az OPPO márka nagy feltűnést fog kelteni a fogyasztók körében” – mondta Körömi János, a Clue PR ügyvezető igazgatója.