Bicsérdi-Fülöp Ádám 2021. szeptember 28. 10:33
A konzervatív sajtó kiemelkedő alakjaitól tanulhatnak a Mediaworks gyakornokai
A hirdetés sajnos nem részletezi, hogy a Magyar Nemzet vagy a Nemzeti Sport szerzői egyengetik-e a jelentkezők útját az írott sajtóban.

“Gyakorlatorientált programot indít a Mediaworks Hungary Zrt., amely során a résztvevők a magyar konzervatív sajtó kiemelkedő szereplőiből összeállított előadóival és mentoraival dolgozhatnak együtt”- olvasható az Unilife-on is közzétett pályázati lehetőségben.

A magyar sajtó kormánybarát termékeit összefogó KESMA-t irányító Mediaworksnél valószínűleg tényleg van bőven gyakornoki lehetőség, hiszen a kiadó felel a megyei lapokon túl többek között a Nemzeti Sport, a Magyar Nemzet, a Bors, a Metropol, a 888.hu a Szabad Föld, a Figyelő, a Mandiner vagy a Ripost tartalmaiért is. Nem véletlen, hogy a Mediaworks messze a többi hazai kiadó fölé tornyosul a 2020-ban elkönyvelt 66,8 milliárd forintos összbevételével.

A Mediaworks Tehetséggondozó Programjában 22 és 30 év közötti jelentkezőket várnak, akik “versenyképes díjazásban részesülnek”. Főleg belpolitikai érzékenységű fiatalok érdeklődését várják a programba, de lehet persze más területen is gyakorlati tudnivalókat szerezni a Mediaworks kiadványainál. 

(Nyitókép: A Médianéző Központ által alapított Jótollú magyar újságíró díj alapítói és díjazottjai. Forrás: Médiapiac.com)