-fi- 2021. április 21. 11:18
A K-pop pápáiról elnevezett menüvel támad a Meki
A McDonald’s étteremlánc április 19-én jelentette be, hogy 50 országra kiterjedő nemzetközi együttműködést kötött a hazánkban is rendkívül népszerű, K-pop irányzatot képviselő „BTS” együttessel, aminek köszönhetően május végétől a magyar rajongók a hazai éttermekben is megkóstolhatják majd a dél-koreai fiúcsapatról elnevezett BTS Menüt.

A BTS 2013-ban alakult, slágereik sorra a zenei listák élén szerepelnek, zenéjükkel, pozitív üzeneteikkel pedig összehozzák a rajongóikat a világ minden tájáról (akik néha egy jó kis verbális lincseléstől sem riadnak vissza, ha valaki, pl. a 444 újságírója „bántani” meri a kedvenceiket). A McDonald's tavaly indította el az Egyesült Államokban a hírességek kedvenc rendelését bemutató programját, a Famous Orderst. Most a McDonald's bejelentette, hogy a BTS Menü világszerte azonos időben, közel 50 országban válik elérhetővé.

A menü május 27-én lesz elérhető Magyarországon: itthon egy 9 darabos Chicken McNuggetset, egy nagy adag sültkrumplit, egy nagy üdítőt, valamint a dél-koreai McDonald's népszerű receptjei inspirálta speciális édes chili és cajun mártogatós szószokat tartalmaz.

 

„A zenekar szép emlékeket őriz a McDonald'sban eltöltött nagyszerű pillanatokról. Már alig várjuk az együttműködés elindulását, és hogy megoszthassuk a BTS kedvenc menüjét a világgal” – nyilatkozta a BTS kiadója, a BigHit Music.

„Mindenkinek van egy olyan McDonald's-os rendelése, amit sosem hagyna ki, ha az éttermünkben jár, és ez igaz még az olyan nemzetközi szupersztárokra is, mint a BTS tagjai” – mondta Égi Zsolt, a McDonald's hazai ügyvezetője. „Ez a zenekar valóban globális jelenség, rajongótábora nem ismer határokat, és mi is nagy izgalommal várjuk, hogy a jövő hónaptól Magyarországra is elhozzuk a BTS Menüt a vendégeinknek."

A hazai vásárlók a BTS Menüt az éttermekben, a McDrive-okon vagy a McDelivery szolgáltatáson keresztül is megrendelhetik majd.