Nagy Zsolt 2022. január 06. 09:28
A 168.hu-val erősít az Atmedia portfóliója
Január elesejétől ők értékesítik a 168.hu és a Neokohn.hu hirdetéseit.

A  kereskedőház online portfólióját szélesíti a  három évtizedes múlttal rendelkező ikonikus közéleti lap online portálja a 168.hu, amely a közéleti hírek mellett hazai és nemzetközi gazdasági aktualitásokat is kínál, valamint a neokohn.hu egy új, elsősorban külpolitikával foglalkozó portál- áll a szerkesztőségünknek eljuttatott közleményben. 

 „Meghatározó médiacsoportként fontosnak éreztük, hogy felületeinket ne csak tartalomelőállítási szempontból kezeljék a legjobb szakemberek, de az értékesítés területén is a legjobbakkal dolgozzunk együtt. Bizakodva vágunk neki az évnek és várjuk a közös munkát új partnerünkkel.” - nyilatkozta Milkovics Pál, a Michaeli, Schwartz & Brit Zrt. vezérigazgatója.

Erdélyi Eszter, az Atmedia online üzletfejlesztési és értékesítési vezetője elmondta, hogy: „A 168.hu komplex híroldal, amely hazai és nemzetközi aktualitásokat, szórakoztató és informatív tartalmakat kínál, de leginkább a napi hírek és gazdasági események tekintetében erősíti tovább portfóliónk olvasottságát.”