2015. augusztus 11. 16:15
A 100 legjobban futó cikk júliusban a közösségi médiában
A cikkeknél a Hír24.hu egyik anyaga nagyon megverte a mezőnyt. 

A Feedstripes online- és közösségi médiaelemző céggel közösen a lyzR szoftverük segítségével júliusban is bemutatjuk, mely cikkeket osztották meg legtöbben a Facebookon (like+share+recommend) és a Twitteren. Változást jelent, hogy az Index újranyitotta a sportrovatot, így ezzel együttesen már tartósan tud vezetni az összesített táblázaton. A közmédia Híradó.hu-ja a Petőfilive-val és a bulvárosabb címekkel, anyagokkal pedig jön fel, így egyik anyaguk júliusban már a negyedik legjobban futó cikk volt a közösségi médiában. Átlagosan továbbra is a Szeretlek, Magyarország! és az Átlátszó anyagai váltják ki a legtöbb reakciót. 

 
UPDATE: 17:25 - cikkünk első verziójában nem szerepelt az Index "Sopronban levideóztak egy lakótelepen lecsapó villámot!" című anyag, valamint a 444.hu "Képek" rovata sem. Az érintettektől elnézést kérünk.
 
Megj: Az interakciókba a lYzr nem számolja bele a kommenteket. Vagyis ha ön az adott cikk alatt, vagy mondjuk a LikeSlice-on lát egy számot, az azért magasabb, mert abban benne vannak a kommentek is.
 
 
 lyzR™ valós idejű online- és közösségi médiaelemzéssel foglalkozó cég. Az adatokat ők bocsájtották a rendelkezésünkre.