hirdetés
hirdetés
hirdetés

Viccesen oltogatta egymást a Soproni és a Borsodi

A soproniak kezdték az április tréfálkozást, aztán a borsodiak is léptek.

hirdetés

Április elsején késő délután jelent meg a következő poszt a Soproni sör Facebook-oldalán a márka ügynöksége, az ACG jóvoltából:

„Amikor haverunk áprilisi tréfaként Borsodival vár, úgyhogy lemegyünk a kocsmába csapolt Soproniért. ;)"

A poszt a konkurens márka, a Borsodi új, Mito által tavaly megálmodott új márkaplatformján, a Borsodi szitukon élcelődött. A Borsodi sem volt rest, gyorsan reagáltak. Mivel szerkesztőségileg is tudjuk, hogy a konkurens pozíció ellenére mind a két márka, mind ügynökségeik jó kapcsolatot ápolnak egymással, így ez egy barátságos, a külső szemlélők számára pedig kifejezetten szórakoztató élcelődés volt:

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Az idei díjkiosztót körkapcsolásos rendszerben rendezik meg több helyszínen.

A 2009 óta működő képzés szintet lépett.

Lesz mivel feldobni az egyre hidegebb estéket.

Összesen 117,71 milliárd forintról szól a Költségvetési Bizottság hétfőn beadott javaslata – írja a Telex.

Az október közepén megjelenő címkéket a győri RAW Agency tervezte.

2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

A szokatlan év ellenére idén is megüljük a legjobb tartalomalapú marketingmegoldások és a legjobb influenszer kampányok ünnepét. 2020. október 22. 20:00

Hipnózis sem maradt érintetlenül a napról napra egyre inkább feje tetejére álló 2020-ban, egy dologból azonban nem engedünk - a díjakat idén is átadjuk Magyarország legrégebbi reklámversenyén.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés
hirdetés