hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tarjányi Péter levetette a cikket, de nem Orbán miatt

Interjú jelent meg a Zoom.hu tulajdonosával a Magyar Nemzetben. Szóba kerül a lap finanszírozási háttere is.

hirdetés

A Magyar Nemzetben megjelent beszélgetés felütése, hogy Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő, valamint a Zoom.hu tulajdonos-ügyvezetője politikai mozgalmat indít, de szó esik benne arról a cikkről is, ami eltávolítottak a Zoomról, és amely miatt állítólag Zappe Gábor főszerkesztő felmondott az újságnál.

Az interjúban Tarjányi azt állítja, hogy a később levetett cikk megjelenése előtti napon Zappe már tudta, hogy nem dolgoznak majd együtt a jövőben, mert más a vezetésről az elképzelséük. A cikk az Orbán család pénzügyeiről szólt, de Tarjányi szerint Simicska Lajos miatt szedette le, ugyanis egy Magyar Nemzetben megjelent cikket szemlézett, és szerinte nem korrekt, hogy a Simicska tulajdonolta lap ír lopásokról, miközben azokban Simicska is részt vett korábban, plusz ő saját anyagokat akart a Zoomon.

Tarjányi aztán azt mondja, hogy közte és Zappe között kakaskodás alakult ki, és bár ő nem szól bele a szerkesztőségi ügyekbe, akkor és úgy vetet le cikkeket, amikor és ahogy akar, hiszen az ő újságjáról van szó. Azt pedig nem viseli jól, ha lázadnak ellene, azt "mindig le fogja verni", nyilatkozza.

A Zoom finanszírozásáról azt mondja, hogy a könyveit az Amazon kiadta angolul, spanyolul és héberül, amiből sok pénze folyt be, valamint az üzlettársa mérnöki cégéből is van pénz, továbbá a működés 40 százalékát multinacionális cégek finanszírozzák. Ám hogy melyek, arról nem beszél.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A Love, Death & Robots egyik epizódjában végzett digitális effektekért kapták az Annie-díjat.

A SorozatWiki információi szerint az RTL Magyarország, a TV2 és a Viasat is bedarál saját gyártású műsort.

Nagyívű, Sissitől egészen Mészáros Lőrincig eljutó összeállítás az osztrák és magyar nézőknek.

A Media1 biztosnak véli, hogy jövő csütörtöktől minden munkanap megjelenik az ingyenes újság.

Először osztják majd ki a „Live Communication” díjakat, amire 2019-es rendezvényekkel lehet pályázni.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján! Helyszín: Story Budapest (1075 Budapest Kazinczy utca 21.) Időpont: 2020. január 29. kapunyitás: 19:00, pontos kezdés: 19:30

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

Gondolatok és példák gyógyszeripari szakemberektől: patient journey map, társadalmi felelősségvállalás, élményközpontú PR, dezinformációk az oltásellenességről és további érdekes témák!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés