hirdetés
hirdetés
hirdetés

Leváltják Gajdics Ottót a Magyar Idők éléről

A Magyar Nemzetként újrainduló lap élére egy sportújságíró-szerkesztő-kommunikátort neveztek ki. Gajdics marad a fideszes médiaholdingon belül, a Szabad Föld főszerkesztője lesz.

hirdetés

A hétvégén jelentette be a Magyar Idők, hogy feburár 6-tól, azaz Simicska Lajos és Orbán Viktor közti konfliktus kirobbanásának évfordulójától kezdve Magyar Nemzetként fog megjelenni a lap. "A névváltoztatás nem érinti a lap tartalmát" - szögezték le a közleményben.

Ennek ellenére a Magyar idők eddigi főszerkesztőjét, Gadics Ottót leváltják, és szerdától Ballai Attila lesz az új Magyar Nemzet főszerkesztője, erről az Azonnali értesült.

Ballai Attila eddig a Mediaworks Hungary Zrt. sportüzletág-igazgatójaként dolgozott, korábban a G-nap előtti Magyar Nemzet sportrovatának vezetője volt, azelőtt pedig a Népszava sportrovatát vezette. Mindkét helyről Liszkay Gábor hívására jött el. Ballai önéletrajzában az áll továbbá, hogy "az 1990-es évtizedben a Ferencvárosi Torna Club, 2000-től a Magyar Kézilabda Szövetség sajtófőnöke, az utóbbi másfél évben pedig kommunikációs igazgatója volt".

Liszkay a G-nap (2015. feburár 6.) előtt a Magyar Nemzet főszerkesztője volt, majd amikor onnan eljött a Simicska-Orbán konfliktust követően, a kormányerők által megszerzett Napi Gazdaság vezetője lett, amelyet Magyar Időkre neveztek át ugyanazon év őszén.

Gajdics Ottó 2016 novemberétől a Magyar Idők főszerkesztője. Előtte 2004-től 2010-ig a Hír TV műsorokért felelős vezérigazgatója, 2010-től a Lánchíd Rádió ügyvezető-főszerkesztője, 2015-től a Napi Gazdaság szerkesztője, 2016-tól Karc FM ügyvezető-főszerkesztője volt.

Gajdics a Magyar Idők közleménye szerint a fideszes médiaholding, a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (Kesma) portfólióján belül kap új fontos pozíciót. Az alapítvány éléről tegnap mondott le Varga István egy ellentmondásos és önkritikus nyilatkozat után.

UPDATE

Gajdics Ottó a Szabad Föld főszerkesztője leszA hozzávetőleg hatvanezer példányban értékesített hetilap szintén tavaly év végén került be a Mediaworks portfoliójáb, onnan pedig a Kesmához.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A csókolózó pár fotója 1800 kommentet kapott egy nap alatt.

A mobilozó gyalogosok allegóriáiként jelennek meg az elmaszkírozott arcú fiatalok.

A kezdeményezés nem független a Láncfűrész Akadémiától.

Joe ágyba viszi a reggelit, Sarah pedig időben felkel, és nem csak úgy összekaparja magát.

Nagyon forró dalra épül a szénhidrátcsökkentett sör Valentin napra időzített kampánya.

hirdetés

Merre tart az orvostudomány a digitalizált világban? Hogyan segíthet a technológia az egészség megőrzésében? Megtudhatod az első MOST Fórumon február 21-én (x)

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva február 19-én. BETELT!

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 22.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

hirdetés
hirdetés