hirdetés
hirdetés
hirdetés

Leváltják Gajdics Ottót a Magyar Idők éléről

A Magyar Nemzetként újrainduló lap élére egy sportújságíró-szerkesztő-kommunikátort neveztek ki. Gajdics marad a fideszes médiaholdingon belül, a Szabad Föld főszerkesztője lesz.

hirdetés

A hétvégén jelentette be a Magyar Idők, hogy feburár 6-tól, azaz Simicska Lajos és Orbán Viktor közti konfliktus kirobbanásának évfordulójától kezdve Magyar Nemzetként fog megjelenni a lap. "A névváltoztatás nem érinti a lap tartalmát" - szögezték le a közleményben.

Ennek ellenére a Magyar idők eddigi főszerkesztőjét, Gadics Ottót leváltják, és szerdától Ballai Attila lesz az új Magyar Nemzet főszerkesztője, erről az Azonnali értesült.

Ballai Attila eddig a Mediaworks Hungary Zrt. sportüzletág-igazgatójaként dolgozott, korábban a G-nap előtti Magyar Nemzet sportrovatának vezetője volt, azelőtt pedig a Népszava sportrovatát vezette. Mindkét helyről Liszkay Gábor hívására jött el. Ballai önéletrajzában az áll továbbá, hogy "az 1990-es évtizedben a Ferencvárosi Torna Club, 2000-től a Magyar Kézilabda Szövetség sajtófőnöke, az utóbbi másfél évben pedig kommunikációs igazgatója volt".

Liszkay a G-nap (2015. feburár 6.) előtt a Magyar Nemzet főszerkesztője volt, majd amikor onnan eljött a Simicska-Orbán konfliktust követően, a kormányerők által megszerzett Napi Gazdaság vezetője lett, amelyet Magyar Időkre neveztek át ugyanazon év őszén.

Gajdics Ottó 2016 novemberétől a Magyar Idők főszerkesztője. Előtte 2004-től 2010-ig a Hír TV műsorokért felelős vezérigazgatója, 2010-től a Lánchíd Rádió ügyvezető-főszerkesztője, 2015-től a Napi Gazdaság szerkesztője, 2016-tól Karc FM ügyvezető-főszerkesztője volt.

Gajdics a Magyar Idők közleménye szerint a fideszes médiaholding, a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (Kesma) portfólióján belül kap új fontos pozíciót. Az alapítvány éléről tegnap mondott le Varga István egy ellentmondásos és önkritikus nyilatkozat után.

UPDATE

Gajdics Ottó a Szabad Föld főszerkesztője leszA hozzávetőleg hatvanezer példányban értékesített hetilap szintén tavaly év végén került be a Mediaworks portfoliójáb, onnan pedig a Kesmához.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A megszokott céges portrék helyett most egészen más oldalát ismerhetjük meg az ügynökség dolgozóinak.

Kovács Levente megbízott főszerkesztőként veszi át Forrás Dávid feladatait.

A megbízást a korábban az észak-amerikai piacot kezelő Universal McCann nyerte.

A modellváltás már a következő tanév kezdetétől érvényes lenne. A Színház- és Filmművészeti Egyetem vezetői azt írják, a sietség oka nehezen érthető.

Az EU és a tagállamok fogyasztóvédelmi szervei jutottak erre a megállapításra online razziáik után.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés