hirdetés
hirdetés
hirdetés

Idén is nyert egy oroszlánt a Young & Rubicam

A bronz oroszlánt ezúttal a Tomcsányi Dóri ruhamárka Who are you really wearing? kampányához készített rádiószpottal sikerült begyűjtenie a Young & Rubicamnek péntek este. 

hirdetés

Ezzel már három bronz oroszlánt tudhat magáénak az ügynökség budapesti irodája. Az elsőt még 1997-ben szerezték, két éve a Házhoz megy mozival szintén egy bronz szobrocskát szereztek, de a gyűjteményben tavalyról egy ezüst oroszlán is pihen, azt a Hírszínházzal nyerték el.

Galácz Karolinával, a Y&R korábbi társkreatívigazgatójával (Karolina májusban a DDB Budapesthez igazolt), aki mindhárom nyertes kampányban benne volt, jövő héten interjút is közlünk.  

Fotó: Galácz Karolina

A nyertes rádiószpotot a Golden Hammer oldalán lehet meghallgatni

Magyarok a 2017-es Cannes Lionson

Két bronz oroszlán és egy shortlist az idei Cannes-i mérlege a hazai ügynökségeknek a nagyok versenyén, míg a 30 év alatti kreatívoknak rendezett Young Lionson történelmi sikerként egy aranyérmet nyertek a HPS pr-esei., Hadnagy Luca és Medina Paloma.

A White Rabbit a MOME-val közösen jegyzett, a WWF Magyarország megbízásából készített a We are all connected című animációs kisfilmjükkel nyerték a bronzot, a másikat pedig a most tárgyalt Y&R rádiószpot. A McCann Idelyn puncis kampánya shortlisten maradt. 

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A tulajdonosi kör és a szállodát üzemeltető csapat azonban marad.

A kutatások szerint bizonyos appok kifejezetten jót tesznek a 65+ korosztálynak.

Januártól saját salesszel dolgozik a PS Online Média Kft. (korábban IKO Digital) és az OCC, valamint bővült a portfólió, és elindult a hivatalos e-sport bajnokságuk is.

Grammy-díjas producer, híres youtuber, és Jim Jarmusch-sal együtt dolgozó zenész is vendégként érkezik a DEX-re.

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján! Helyszín: Story Budapest (1075 Budapest Kazinczy utca 21.) Időpont: 2020. január 29. kapunyitás: 19:00, pontos kezdés: 19:30

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

Gondolatok és példák gyógyszeripari szakemberektől: patient journey map, társadalmi felelősségvállalás, élményközpontú PR, dezinformációk az oltásellenességről és további érdekes témák!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés