hirdetés
hirdetés
hirdetés

Idén is nyert egy oroszlánt a Young & Rubicam

A bronz oroszlánt ezúttal a Tomcsányi Dóri ruhamárka Who are you really wearing? kampányához készített rádiószpottal sikerült begyűjtenie a Young & Rubicamnek péntek este. 

hirdetés

Ezzel már három bronz oroszlánt tudhat magáénak az ügynökség budapesti irodája. Az elsőt még 1997-ben szerezték, két éve a Házhoz megy mozival szintén egy bronz szobrocskát szereztek, de a gyűjteményben tavalyról egy ezüst oroszlán is pihen, azt a Hírszínházzal nyerték el.

Galácz Karolinával, a Y&R korábbi társkreatívigazgatójával (Karolina májusban a DDB Budapesthez igazolt), aki mindhárom nyertes kampányban benne volt, jövő héten interjút is közlünk.  

Fotó: Galácz Karolina

A nyertes rádiószpotot a Golden Hammer oldalán lehet meghallgatni

Magyarok a 2017-es Cannes Lionson

Két bronz oroszlán és egy shortlist az idei Cannes-i mérlege a hazai ügynökségeknek a nagyok versenyén, míg a 30 év alatti kreatívoknak rendezett Young Lionson történelmi sikerként egy aranyérmet nyertek a HPS pr-esei., Hadnagy Luca és Medina Paloma.

A White Rabbit a MOME-val közösen jegyzett, a WWF Magyarország megbízásából készített a We are all connected című animációs kisfilmjükkel nyerték a bronzot, a másikat pedig a most tárgyalt Y&R rádiószpot. A McCann Idelyn puncis kampánya shortlisten maradt. 

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Március óta dolgoznak együtt és az eddigi tapasztalatok alapján még sokáig tart majd a közös munka.

„Ez még csak a kezdet” – nyilatkozta a siker kapcsán az Iposos elnök-vezérigazgatója.

35 kamionra kerültek fel azok a gyerekrajzok, amikkel a baleset-megelőzést szeretnék segíteni.

A színésznő elment egy castingra és beválogatták A Tanár című sorozatba.

Az üzemeltetők szerint a külső alapján ítélő randioldal igazából egy társadalmi kísérlet.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nyári ráadás! Végleges nevezési határidő: július 31.

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

hirdetés
hirdetés