hirdetés
hirdetés
hirdetés

Filmes melléklettel jelent meg a Recorder

Az egykori Origo Filmklub vezetőjével és újságíróival bővült a Recorder februári és márciusi száma. Önálló filmes lap is indulhat.

hirdetés

Az idén hetedik éve működő Recorder magazin Filmrecorder című filmes melléklettel jelent meg februárban. Ebben ugye az az érdekes, hogy a Recorder egy havonta megjelenő ingyenes magazin, ami zenével foglalkozik.

A melléklet az Oscar-díjra fókuszál, illetve egy Herendi Gábor-interjú van benne, Varga Ferenc, az Origo korábbi Filmklubjának vezetője rakta össze lényegében volt rovata néhány szerzőjével, Ónozó Róberttel, Huszár Andrással és Papp Eszterrel. Varga tavaly októberében állt fel tizenhét év után az Origótól, miután szerkesztői autonómiája sérült. Az egész rovat otthagyta a portált vele együtt, ő 14 évig vezette a rovatot.

Pawlowszky Tamás, a Recorder alapítója és tulajdonosa kérdésünkre elmondta, hogy nem egyszeri esetről van szó. Márciusban is filmes melléklettel jelenik majd meg a Recorder, a hirdetésektől függően 8-12 oldalon, illetve a februári mellékletet összerakó csapattal. És a hirdetői visszajelzésektől függ a folytatás is: ha pozitívak, akkor indulhat a jövőben Vargáékkel egy önálló filmes magazin is a Recorder mellett.

A Recorder februári lapszámának tartalmáról erre olvasható bővebben, lent van a címlapja.

 

Puskár Krisztián
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A megszokott céges portrék helyett most egészen más oldalát ismerhetjük meg az ügynökség dolgozóinak.

Kovács Levente megbízott főszerkesztőként veszi át Forrás Dávid feladatait.

A megbízást a korábban az észak-amerikai piacot kezelő Universal McCann nyerte.

A modellváltás már a következő tanév kezdetétől érvényes lenne. A Színház- és Filmművészeti Egyetem vezetői azt írják, a sietség oka nehezen érthető.

Az EU és a tagállamok fogyasztóvédelmi szervei jutottak erre a megállapításra online razziáik után.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés