hirdetés
hirdetés
hirdetés

Filmes melléklettel jelent meg a Recorder

Az egykori Origo Filmklub vezetőjével és újságíróival bővült a Recorder februári és márciusi száma. Önálló filmes lap is indulhat.

hirdetés

Az idén hetedik éve működő Recorder magazin Filmrecorder című filmes melléklettel jelent meg februárban. Ebben ugye az az érdekes, hogy a Recorder egy havonta megjelenő ingyenes magazin, ami zenével foglalkozik.

A melléklet az Oscar-díjra fókuszál, illetve egy Herendi Gábor-interjú van benne, Varga Ferenc, az Origo korábbi Filmklubjának vezetője rakta össze lényegében volt rovata néhány szerzőjével, Ónozó Róberttel, Huszár Andrással és Papp Eszterrel. Varga tavaly októberében állt fel tizenhét év után az Origótól, miután szerkesztői autonómiája sérült. Az egész rovat otthagyta a portált vele együtt, ő 14 évig vezette a rovatot.

Pawlowszky Tamás, a Recorder alapítója és tulajdonosa kérdésünkre elmondta, hogy nem egyszeri esetről van szó. Márciusban is filmes melléklettel jelenik majd meg a Recorder, a hirdetésektől függően 8-12 oldalon, illetve a februári mellékletet összerakó csapattal. És a hirdetői visszajelzésektől függ a folytatás is: ha pozitívak, akkor indulhat a jövőben Vargáékkel egy önálló filmes magazin is a Recorder mellett.

A Recorder februári lapszámának tartalmáról erre olvasható bővebben, lent van a címlapja.

 

Puskár Krisztián
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Gyerek- és sportcsatornák is bekerülnek a kínálatba.

Egy digitális eseménysorozattal kötik össze a debreceni és budapesti dolgozókat. 

A Vertical Cinema címet kapó film egy dublőrről szól, aki krimiben, kalandfilmben és musicalben is megállja a helyét.

Hosszú távon minden második ember fogyasztási szokásait átalakítja az egészségügyi vészhelyzet világszerte – derül ki az EY több mint 14 ezer fős nemzetközi kutatásából.

A Médiaunió minden évben kiválaszt egy kiemelkedő társadalmi ügyet, amely kapcsán egy kommunikációs kampány segítségével aktivizálja az embereket, oly módon, hogy mérhető különbséget érjen el a magyar társadalomban. 

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés