hirdetés
hirdetés

Batiz András, Faix Csaba és Illés Gabriella a májusi Kreatívban

Új vizekre evezett extévésekről és a Magyarországon forgatott külföldi filmek iparáról írunk a májusi Kreatív magazinban, és még design rovatot is avatunk!

hirdetés

Három korábban tévésként dolgozó, de azóta a kreatívipar újabb vizeire evezett szakember szerepel együtt a májusi Kreatív magazin címlapján: a műsorvezetőből kormányszóvivővé, majd trénerré lett Batiz András, a híradósból a Prezi kommunikációs igazgatójává átlépő Faix Csaba és a tévéproducerkedést kiállításproducerkedésre cserélő Illés Gabriella. Mindhármójuk részletes története elolvasható a lapban!

Fókusztémánk ezúttal a Magyarországon forgatott külföldi filmek mögötti iparágat járja körül, ami például olyan morális határátlépésekhez vezetett, hogy pozitív összefüggésben írunk Andy Vajnáról.

Felavatunk egy új rovatot is: a Design-ban a Trafó smART sorozatának szereplőivel foglalkozunk.

A tévés Cső-ben Peter Davey-vel, a brit ITV szórakoztató műsorokért felelős igazgatójával interjúzunk, a fiatal filmeseket bemutató sorozatunkban pedig Tasnádi Zsófia látványtervezővel. Beszélgetünk még a melegmédiáról Erdei Zsolttal, a Humen Media vezetőjével és friss tanulmánykötetéről Horváth-Magyary Nórával, a K&H kommunikációs igazgatójával.

Írunk a DDB és a Café PR háza táján történő dolgokról, Simonyi Balázs, az Ultra rendezője a reklámhangként összeszedett megfigyeléseit teríti az olvasók elé. A szép dolgok között bemutatjuk a Farbwechsel lemezkiadó borítóit, Nádori Péter pedig azon borong, hogy a facebookgoogle és a nyavalyás hatalom együtt fektetik kétvállra a normális tartalomipart, ez online is olvasható már.

A lapszámot itt tudod megrendelni vagy előfizetni, vagy az alanti újságosoknál találod meg.


Ezekben a Relay és Immedio üzletekben szerezheted be a lapot

Budapest: Allée, MOM, Mammut, Hegyvidék Központ, Aréna, Savoya Park, Campona, budaörsi Tesco, óbudai és soroksári Auchan, Váci utca, Városház utca, repülőtér T2

Batthyány tér HÉV, Deák tér, Kálvin tér, Ferenciek tere, Árpád híd, Örs vezér tere, Déli pályaudvar, Klinikák, Népliget, Nyugati pályaudvar, Lehel tér, Blaha Lujza tér, Ferenc körút megállók

Debrecen (Malompark, Tesco, Árkád, vasút), Győr (Árkád és Győr Plaza), Kecskemét (Március 15. utca), Komárom (Igmándi utca), Miskolc (Tesco, Auchan), Nagykanizsa (pláza), Nyíregyháza (Korzó), Orosháza (vásárcsarnok), Pécs (Árkád), Sopron (Széchenyi tér, Tesco), Szeged (Árkád), Székesfehérvár (Alba Plaza, Auchan), Szolnok (Volán üzletház), Szombathely (vásárcsarnok, vasútállomás), Tatabánya (Vértes Center), Veszprém (Kossuth utca, buszpályaudvar), Zalaegerszeg (Tesco, buszpályaudvar)

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!