hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az Arany Pengét és a Hipnózist is elhalasztják

Júliusig kitoljuk a Hipnózis nevezési határidejét, az őszre átkerülő díjátadó pontos időpontjáról később döntünk. A MAKSZ is elhalasztja az Arany Pengét, májusban döntenek az őszi megrendezésről.

hirdetés

A karantén-üzemmódra való átállás és a BTL-ügynökséget különösen fájóan érintő koronavírus-intézkedések miatt őszre tesszük át a Kreatív vezető reklámversenye, a Hipnózis díjátadóját. Az nem változik, hogy mely időszakból nevezhetők munkák, de a még el nem készült pályamunkák nevezésének lehetőségét egészen júliusig nyitva hagyjuk a napi ügymenetüket éppen átszervező ügynökségeknek.

A már beérkezett nevezésekkel természetesen nincs további extra tennivaló, a már automatikusan kiküldött számlákat is módosítjuk. A zsűrizés és a gála pontos őszi időpontjáról az európai rendkívüli időszak végeztével, külföldi zsűritagjainkkal is egyeztetve hozunk döntést.

Halaszt és szolidarít a MAKSZ

Halasztásról döntött a Magyarországi Kommunikációs Szövetsége (MAKSZ), az Arany Penge kreatív fesztivál zservezőjének elnöksége is: mint írják, ez az első halasztás a több mint húsz éves díj történetében. A szervezet a résztvevő ügynökségek széles körével egyeztetve döntött így.

"A tervek szerint, ha megváltozik a helyzet a rangos kreatív fesztivál ősszel megrendezésre kerül, erről az elnökség májusban fog dönteni"  írják. "A MAKSZ tagügynökségek úgy gondolják, hogy ebben a mindannyiunk számára nehéz időszakban az összefogáson és nem a versenyzésen van a hangsúly, a verseny elhalasztásával is az egymás és a társadalom iránti szolidaritásunkat kívánjuk kifejezni.” 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Csúszik az engedélyezési folyamat, de idén még jók vagyunk.

Stáb nélkül, teljesen egyedül kellett lefotóznia magát.

A távmunkában dolgozó kommunikációs dolgozók számára. Mindkettő használata ingyenes.

Nem tudták azonosítani az emberi méltóság megsértésének tényálladékát a kormánypárti hírtelevízió anyagában.

Az edzőtermek zárva, a kültéri sportolás tűrt, de nem támogatott, és vannak, akik ennek ellenére sem adják fel. 

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne ad

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! A Kreatív szaklap először szervezi meg a Best of Best.net & Lollipop workshopot, amelyen az ügynökségek bemutatják a két versenyen legeredményesebben szereplő kampányaikat.

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: június 3.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre!

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! ÚJ IDŐPONT HAMAROSAN!

hirdetés
hirdetés