hirdetés
hirdetés
hirdetés

Aeffect néven folytatja az XKK

A 2010-ben alakult ügynökség két legutóbbi kampányát már új néven vitte.

hirdetés

2010-ben alakult az XKK ügynökség, Varró Szilvia egykori újságíró alapította, saját meghatározásuk szerint "az első társadalmi ügyekkel foglalkozó kommunikációs ügynökségként". Varró erről azt mondta nekünk: “Nem hittem, hogy tényfeltáró újságíróként valódi változást érhetek el, míg egy bátor és bevállalós kreatív csapattal a hátam mögött erre nagyobb esélyt láttam”. A profil a különféle cégek társadalmi hatásának erősítése, valamint civilek és helyi szervezetek stratégiájának professzionálisabbá tétele volt.  

Az Aeffect csapata, balról jobbra: Törőcsik Judit, Balogh Tímea, Varró Szilvia, Simándi Szelim, Hantó Fruzsina

Az XKK új neve Aeffect Communications and Consulting. A jövőben a cég "az Y és Z generáció elérése mellett cégek munkavállalóinak elköteleződését és az értékalapú márkaépítést segítené". Két legutóbbi, őszi-téli kampányát részben már arra is használta az ügynökség, hogy az új nevet bevezesse a piacon. Az egyik az ezeréves Szent Mauríciusz Monostor közösségi média kampánya volt, erre írtunk róla, a másik Pálfi György első színházi rendezésének (Engedj be!) kampánya, arról is írtunk.

Az Aeffect munkatársi köre két junior kollégával bővült, az új arculat (erre) vizuális kialakításában pedig a Halisten Stúdió működött közre.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

John Moore a mexikói-amerikai határon készített fotója vezeti fel azt a számot, amely az USA bevándorlás-politikáját taglalja.

Ónodi Lóránt head of copyként folytatja az ügynökségnél.

A kihajtogatható könyvként kidaott, de digitálisan is elérhető, a ránk leselkedő gonoszokat egybegyűjtő Új Bestiárium szövegben és grafikákian is a 16. századot idézi. Illés Áron képzős hallgatót kérdeztük a munkafolyamatról.

Felekezetközi hitbéli értékrendet képviselő családcentrikus csatorna lesz.

6 korábbi vállalati oldalt gyúrtak egybe egy domain alá.

hirdetés

A verseny célja, hogy díjazza az egyedi belsőépítészeti dizájnt, kreatív vendéglátóipari/hotel kommunikációt és márkamegjelenést. Nevezési határidő: 2018.06.29.

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

hirdetés
hirdetés