hirdetés
hirdetés
hirdetés

Aeffect néven folytatja az XKK

A 2010-ben alakult ügynökség két legutóbbi kampányát már új néven vitte.

hirdetés

2010-ben alakult az XKK ügynökség, Varró Szilvia egykori újságíró alapította, saját meghatározásuk szerint "az első társadalmi ügyekkel foglalkozó kommunikációs ügynökségként". Varró erről azt mondta nekünk: “Nem hittem, hogy tényfeltáró újságíróként valódi változást érhetek el, míg egy bátor és bevállalós kreatív csapattal a hátam mögött erre nagyobb esélyt láttam”. A profil a különféle cégek társadalmi hatásának erősítése, valamint civilek és helyi szervezetek stratégiájának professzionálisabbá tétele volt.  

Az Aeffect csapata, balról jobbra: Törőcsik Judit, Balogh Tímea, Varró Szilvia, Simándi Szelim, Hantó Fruzsina

Az XKK új neve Aeffect Communications and Consulting. A jövőben a cég "az Y és Z generáció elérése mellett cégek munkavállalóinak elköteleződését és az értékalapú márkaépítést segítené". Két legutóbbi, őszi-téli kampányát részben már arra is használta az ügynökség, hogy az új nevet bevezesse a piacon. Az egyik az ezeréves Szent Mauríciusz Monostor közösségi média kampánya volt, erre írtunk róla, a másik Pálfi György első színházi rendezésének (Engedj be!) kampánya, arról is írtunk.

Az Aeffect munkatársi köre két junior kollégával bővült, az új arculat (erre) vizuális kialakításában pedig a Halisten Stúdió működött közre.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az Opten, a Sloggi és a Schwarzkopf Professional márkák közösségi médiáján dolgoznak idéntől.

Teremi J. Balázs account directorként érkezett a céghez.

Radisics Milán nyerte a magyar Nemzeti díjat a nemzetközi versenyen.

Fél nap alatt 21 ezer megosztás fölött jár a mókacsatorna reggel debütált kampányvideója. Lesz következő is.

A Carrie remek névválasztás egy női oldalnak.

hirdetés

Post-iteken túl: jobb működés, üzleti eredmények, innováció. Service design workshop a DDB szakmai támogatásával április 6-án

Ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! A verseny shortlistesei és nyertesei pontszerzők a Kreatív PR Toplistán! Nevezési határidő: 2018.04.06.

Ismét saleskonferencia április 12-én az Üzlet&Pszichológia és a Kreatív szervezésében.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Április 20. 09:00

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én.

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

hirdetés
hirdetés