hirdetés
hirdetés
hirdetés

Facebookon kampányol az ezeréves bakonybéli monostor

Az Aeffect Communications segíti a Szent Mauríciusz Monostor népszerűsítő kampányát.

hirdetés

Jövőre lesz ezer éves a bakonybéli Szent Mauríciusz Monostor, amelynek szerzetesei ősz óta vallanak munkájukról, életükről, mindannapi döntéseikről, különféle dillemáikról, hivatásukról a Facebookon fotók és szövegek posztok formájában. Kampányukat az XKK-ból alakult, és az egykori újságíró, Varró Szilvia által vezetett Aeffect Communications segíti, decemberi számában pedig a Forbes is ír róluk.

A kampányban hét szerzetes szerepel, az egésznek pedig az adja az apropóját, hogy a monostor szeptemberben bezárt felújítás miatt, 2018 húsvétján nyit ki újra.

Az egyik kedvenc idézetünk János testvértől származik: “Nem vagyunk egyformák, mindenki akkor kel, amikor szeretne. Egy a fontos: érjen oda reggel fél 6-ra az imára”. Ezt amúgy a Forbesnak mondta. De a monostor Facebook-oldalán ennél érdekesebb vallomások és életképek is olvashatók, érdemes böngészni.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az okos hangszóró, a HomePod nagyon beindítja a táncos FKA twigs fantáziáját. 

Nyolc plusz egy kategóriában, április 16-ig lehet szavazni a női magazin elismerésére. 

A gyanú szerint a Young and Partners könyvelésében 2014-ben olyan számlák is szerepeltek, amelyek mögött nem állt valós gazdasági tevékenység, írja a 444.hu.

Ezért inkább egymással táncolnak, és azt meg rettentően élvezik. 

A CNN Style márkázott sorozatban mutatja be a japán autómárka körüli nüansznyi érdekességeket.

hirdetés

Post-iteken túl: jobb működés, üzleti eredmények, innováció. Service design workshop a DDB szakmai támogatásával április 6-án

Ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! A verseny shortlistesei és nyertesei pontszerzők a Kreatív PR Toplistán! Nevezési határidő: 2018.04.06.

Ismét saleskonferencia április 12-én az Üzlet&Pszichológia és a Kreatív szervezésében.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Április 20. 09:00

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én.

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

hirdetés
hirdetés