hirdetés
hirdetés
hirdetés

A világ végéről szóló elemzés kapta az augusztusi Minőségi Újságírásért díjat

Fontos, hogy ez volt a hónap egyik legtöbb közösségi interakciót hozó írása is a magyar neten. 

hirdetés

Sarkadi Zsolt, azaz a 444 cikke kapta az augusztusi Minőségi Újságírásért díjat a Főszerkesztők Fórumától.

"A Túlvagyunk már azon, hogy ezt finoman csak globális felmelegedésnek hívjuk címmel megjelent munka a zsűri szerint azért emelkedett ki a többi beérkezett anyag közül, mert a magyar sajtóban ritkán tapasztalt alapossággal járja körül a klímaváltozás problémáját" - áll az indoklásban. Érdemes hozzátenni, hogy ez a cikk volt augusztusban a harmadik legtöbb, 43 ezer interakciót hozó tartalma a magyar közösségi médiában, azaz nagyon sok embert meg is mozgatott, azon túl, hogy sokan kattintották.

A zsűri három másik munkát is kiemelt: Neuberger Eszter és Tóth Manna (Abcúg) Jó levegő, jó oktatás, kevés menekült – ennyi elég a kötvényes kínaiaknak című riportját; Brückner Gergely Indexen megjelent cikkét az MVM körüli auditbalhéról; Kolozsi Ádám (Index) Pető Andreával, a CEU nőtörténészével készült interjúját.

A nyertes írás szerzője 200 000 forint jutalomban részesül. A szeptemberi díjra október 3-ig várják a nevezéseket a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen.

A Minőségi Újságírásért Díj zsűrijének tagjai: Dudás Gergely, Kocsi Ilona, Nyáry Krisztián, Pistyur Veronika, Sonnevend Júlia és Weyer Balázs.

 

Puskár Krisztián
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A Pont Itt magazin tematikus online különszámában külföldi jó példákból, a vírushelyzetre adott kreatív megoldásokból is szemezgetnek, ingyenesen letölthető!

Olyan kültérre tervezett alkotásokat várnak, amelyek szabadon, de reflektálnak az elmúlt hónapok helyzetére.

A gála augusztus 30-án, 20 órakor indul a New York-i Barclays Centerben.

A Topo Chico Hard Seltzerrel erősít az üdítőgyártó.

A Facebookot és a Google-t pedig fel kell darabolni, különben egyre nagyobb lesz a hatalmuk.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk augusztus 6-án online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdeti lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés