hirdetés
hirdetés
hirdetés

A világ végéről szóló elemzés kapta az augusztusi Minőségi Újságírásért díjat

Fontos, hogy ez volt a hónap egyik legtöbb közösségi interakciót hozó írása is a magyar neten. 

hirdetés

Sarkadi Zsolt, azaz a 444 cikke kapta az augusztusi Minőségi Újságírásért díjat a Főszerkesztők Fórumától.

"A Túlvagyunk már azon, hogy ezt finoman csak globális felmelegedésnek hívjuk címmel megjelent munka a zsűri szerint azért emelkedett ki a többi beérkezett anyag közül, mert a magyar sajtóban ritkán tapasztalt alapossággal járja körül a klímaváltozás problémáját" - áll az indoklásban. Érdemes hozzátenni, hogy ez a cikk volt augusztusban a harmadik legtöbb, 43 ezer interakciót hozó tartalma a magyar közösségi médiában, azaz nagyon sok embert meg is mozgatott, azon túl, hogy sokan kattintották.

A zsűri három másik munkát is kiemelt: Neuberger Eszter és Tóth Manna (Abcúg) Jó levegő, jó oktatás, kevés menekült – ennyi elég a kötvényes kínaiaknak című riportját; Brückner Gergely Indexen megjelent cikkét az MVM körüli auditbalhéról; Kolozsi Ádám (Index) Pető Andreával, a CEU nőtörténészével készült interjúját.

A nyertes írás szerzője 200 000 forint jutalomban részesül. A szeptemberi díjra október 3-ig várják a nevezéseket a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen.

A Minőségi Újságírásért Díj zsűrijének tagjai: Dudás Gergely, Kocsi Ilona, Nyáry Krisztián, Pistyur Veronika, Sonnevend Júlia és Weyer Balázs.

 

Puskár Krisztián
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Mitte új ügyfelei közt megtalálható a régió egyik legnagyobb aukciósháza, felsőoktatási intézmény, illetve független ingatlantanácsadó cég is. 

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

A Karc FM-re is bírságot szabott ki az NMHH.

A multifunkciós dobozt az E3 játékkiállításon mutatták be.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés