hirdetés
hirdetés
hirdetés

A világ végéről szóló elemzés kapta az augusztusi Minőségi Újságírásért díjat

Fontos, hogy ez volt a hónap egyik legtöbb közösségi interakciót hozó írása is a magyar neten. 

hirdetés

Sarkadi Zsolt, azaz a 444 cikke kapta az augusztusi Minőségi Újságírásért díjat a Főszerkesztők Fórumától.

"A Túlvagyunk már azon, hogy ezt finoman csak globális felmelegedésnek hívjuk címmel megjelent munka a zsűri szerint azért emelkedett ki a többi beérkezett anyag közül, mert a magyar sajtóban ritkán tapasztalt alapossággal járja körül a klímaváltozás problémáját" - áll az indoklásban. Érdemes hozzátenni, hogy ez a cikk volt augusztusban a harmadik legtöbb, 43 ezer interakciót hozó tartalma a magyar közösségi médiában, azaz nagyon sok embert meg is mozgatott, azon túl, hogy sokan kattintották.

A zsűri három másik munkát is kiemelt: Neuberger Eszter és Tóth Manna (Abcúg) Jó levegő, jó oktatás, kevés menekült – ennyi elég a kötvényes kínaiaknak című riportját; Brückner Gergely Indexen megjelent cikkét az MVM körüli auditbalhéról; Kolozsi Ádám (Index) Pető Andreával, a CEU nőtörténészével készült interjúját.

A nyertes írás szerzője 200 000 forint jutalomban részesül. A szeptemberi díjra október 3-ig várják a nevezéseket a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen.

A Minőségi Újságírásért Díj zsűrijének tagjai: Dudás Gergely, Kocsi Ilona, Nyáry Krisztián, Pistyur Veronika, Sonnevend Júlia és Weyer Balázs.

 

Puskár Krisztián
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Visszaszorulóban vannak a likeblogok, de több illegális filmletöltő oldal is a legnépszerűbbek között.

Október 20-tól 100 napon át egy-egy híresség  szaval Ady-verseket.

Pető Pétert a független sajtó kategóriában jelölte a Reporters Without Borders.

Vincze Orsolya Eszter vezeti.

A Magyarországon is forgatott AMC-sorozatot a Content Innovation Awardson ismerték el.

hirdetés

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 31.

A novemberi FinTechRadar konferencián bankok, startupok, vállalatok és állami szereplők osztják meg tapasztalataikat és mondják el véleményüket a magyar fintech legaktuálisabb kérdéseiről, és közben bemutatjuk azokat a területeket, ahol a fintechnek még nagy lehetőségei vannak.

2018. november 15. Az Employer Branding alapszabályai konferencia

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

hirdetés
hirdetés