hero
2021. június 11. 09:27
Videós kisokossal várja Budapest az Eb-re érkező külföldieket
Miller Dávid ad tippeket a meccsek előtt/után programokt vadászóknak.

Indul a 2020-ról elhalasztott Európa-bajnokság, amelynek a csoportkörös mérkőzései közül hármat illetve egy nyolcaddöntőt Budapesten, a Puskás Arénában tartanak, és amelyekre külföldi szurkolókat is várnak.

A Budapest Brand nZrt. közel 2 perces videójával arra biztatja őket, hogy a focimeccsek előtt és után fedezzék fel Budapest ikonikus helyeit, ismerkedjenek meg a várossal, érezzék jól magukat a stadionon kívül is. A rövidfilm bemutatja a város azon szépségeit és izgalmas szpotjait – a Széchenyi fürdőtől a Duna-partig – amik útba eshetnek a stadion, a fanzone és hotel között (Vajdahunyad vára, Hősök tere, Halászbástya, Duna-part, Lánchíd, Szabadság híd). A videós városi séta vezetője Miller Dávid, színész és műsorvezető.

A film egyben felhívja a figyelmet a betartandó óvintézkedésekre és szabályokra is, a videó a kedvcsinálás mellett egy használati útmutató is a foci turistáknak. Kiemelten szerepel benne néhány szabály a meccsekhez, és látható, hogy a tömegközlekedésen maszkkal kell közlekedni.