Bicsérdi Ádám 2021. július 22. 12:37
Űrpénisz-háborúban versenyez egymásal Bezos, Zuckerberg és Musk
Természetesen az egész csak Jon Stewart új műsorának agyszüleménye, semmi köze a valósághoz.

Jeff Bezos, a világ leggazdagabb embere, az Amazon alapítója durván 10 percet töltött az űrben testvérével együtt. Szerencsére sokan a helyén kezelték a megalomán és méregdrága akciót (a Blue Origin űrhajóján egy út egy főre 28 millió dollárba kerül), így tett az Apple+ felületén hamarosan új műsort indító Jon Stewart kreatív csapata is. 

A The Problem With Jon Stewart műsor teasere ugyanis nem egy hagyományos felvezető a műsorból, hanem egy szkeccs a világ leggazdagabb embereinek versengéséről, amelynek terepe manapság leginkább az űrutazás.

A film (melynek sokatmondó címe: Cum Dog Millionaires) főszereplője a magát Istennek képzelő Bezos, akit Jason Alexander alakít. Bezos a történet szerint addig nem nyugszik, amíg az űrhajó nem hasonlít eléggé saját péniszére. Amikor pedig már úgy érzi, elérheti célját, bekavar a képbe három fő riválisa az űrhadakozásban: Elon Musk (Adam Pally) , Richard Branson (a Virgin alapítóját egy felmosófej “játssza”), és Mark Zuckerberg (akit egy macska alakít).