bn 2021. május 03. 15:44
Új vezetők a T-Systemsnél
Pádár Péter, Bari András és Kerekes József került új pozíciókba.

Pádár Péter az ügyfélkezelésében lévő kis és közepes vállalatok, intézmények felé történő értékesítésért felelős üzletág igazgatója; Bari András a nagyvállalati értékesítési üzletág többszáz ügyfeléért felelős terület vezetője; Kerekes József pedig az Industry Consulting Division új igazgatója lett a T-Systemsnél.

Pádár Péter 

Pádár Péter vezetésével 2021. április elején új értékesítési üzletágat hozott létre a T-Systems. Pádár új pozíciójában legfontosabb feladatának ügyfeleink üzleti- vagy belső folyamatainak digitális szolgáltatásainkkal történő javítását tekinti, hogy azok konkrét piaci előnyökhöz juttassák őket, akár nemzetközi versenytársaikkal szemben is.

Az új vezető a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végzett információmenedzsment szakirányon.Aaz elmúlt 15 évben főként az IT szektorban volt jelen. Karrierjét 2003-ban gyakornokként a Hewlett-Packard Magyarországnál (HP) kezdte, majd a 2010-ben csatlakozott a Szintézis Informatikához.  2015-ben tért vissza a HP-hez, ahol 2020 áprilisáig különféle vezetői pozíciókat töltött be a hazai szervezetben. Az elmúlt egy évben pedig a HP közép-kelet-európai (ECE) régiójának szolgáltatási termék és üzletfejlesztési menedzsere volt, valamint a közép-európai (CE) piac endpoint security szakértőjeként tevékenykedett.

Pádár Péter

Bari András 

Bari 2021. április elején érkezett és a nagyvállalati értékesítési üzletág többszáz ügyfeléért felelős területét irányítja majd. A pozíció korábban nem létezett, a T-Systems digitális modellváltásához kapcsolódóan alakította ki. A terület elsődleges célja a szegmens ügyfélkörének kezelése, a T-Systems digitális portfóliójának erősítése az ICT nagyvállalati piacon.

Bari András közlekedésmérnökként végzett a Széchényi István Egyetemen, több mint 25 éves szakmai és kereskedelmi tapasztalattal bír telekommunikációs és IT területen. A GTS Holding kezdte pályáját, majd különböző vezetői pozíciókban dolgozott többek között az Alcatel Magyarország, NextiraOne Magyarországnál vállalatoknál és az S&T Consulting Hungary Kft.-nél. 2010-től az Enterprise Communications Magyarország Kft. társtulajdonosaként és ügyvezetőjeként vett részt a vállalat átalakításában és vezetésében. 2019. októberétől egy fintech startup piaci bevezetésével foglalkozott, emellett részt vett a KiBu Innováció Nonprofit Kft. akvizíciójában.

Bari András

Kerekes József 

 2021. áprilistól Industry Consulting divízióval bővül a T-Systems szervezete, ennek igazgatója lett Kerekes József. A T-Systems februárban bemutatott új stratégiája mentén a terület a vállalat digitális portfolióját viszi piacra együttműködve az értékesítési üzletágakkal. Az Industry Consulting célja, hogy a T-Systems ügyfeleinek piaci kihívásaira adjon választ, értelmezze a feléjük érkező üzleti és ügyfélelvárásokat és a vállalat széleskörű iparági és technológiai hátterével ezekre ajánljon fenntartható, hatékony digitális megoldásokat.  

A mérnök-közgazdász végzettséggel rendelkező szakember több mint 20 éves ICT piaci tapasztalattal bír. Pályafutása kezdetén az akkori Matáv csoporton belül kereskedelmi és ügyfélszolgálati területeken töltött be vezetői pozíciókat, majd egy magyar vezető rendszerintegrációs cégnél, a Synergon Nyrt.-nél látott el értékesítési és üzletfejlesztési feladatokat. A T-Systemshez érkezése előtt innovatív üzletfejlesztéssel foglalkozott a HPE-nál.

Kerekes József