2016. január 27. 16:58
Új gúnya a Piac & Profiton
Nagyobb képek, letisztult formák. 

A közel 15 éve működő Piac & Profit online új dizájnnal várja olvasóit. Az átalakulásnak köszönhetően az oldal "még áttekinthetőbb, a webergonómiai trendeket követve még inkább támogatja a minőségi tartalomfogyasztást, könnyebbé teszi a hasznos tartalmak közti keresést" - írják.

A kiadó arra törekedett, hogy az új dizájn nagyobb képei, letisztult formái és a megújult elrendezés növelje az átláthatóságot, és megkönnyítse a keresést a tartalmak között, továbbá, hogy a szellős elrendezéssel a hosszabb szakmai anyagok olvasása is élvezhetőbbé váljon.

A tartalmak könnyebb kereshetősége érdekében a meglévő rovatstruktúrán túl 7, a vállalkozásokat érdeklő – Adózás, Jog, Pénzszerzés, Cégvezetés, Irányítás, Marketing, Költségkímélés, Info & Tech – témában megjelent cikkek egyben is megtalálhatóak. A friss hírek és szakértői anyagok, elemzések mellett kalkulátorok (Céges bankszámla, EKÁER, Pályázatkereső, Adónaptár) segítik a látogatóikat abban, hogy egy helyen megtaláljanak a napi üzletmenetükhöz szükséges minden információt.