hero
Nagy Zsolt 2021. szeptember 13. 14:06
Új évaddal folytatódik a Hester's Life podcastja
A háromhetente érkező műsorok házigazdája a cég alapítója és termékfejlesztője, Porkoláb Eszter.

A Kreatívnak eljuttatott közleményben azt írják: Az első adásban a húsevő - vegyes - életmódot és a vegán élemódot veszik górcső alá,  Árvai Anita, Veganeeta, a Veganeeta tulajdonosa és Kelemen Áron a MazelTov, Tereza és SmokeRiders BBQ executive chef-je lesznek a vendégek. 

A Podcast lényegében egy marketingeszközként funkcionál a márkának, a témák mindegyike a táplálkozással kapcsolatos. A közlemény szerint a márka célja azon túl, hogy az egészséges életmódot ösztönző granolákat gyárt és erről kommunikál a social csatornáin, hogy  folyamatosan edukálja a fogyasztókat a tudatos életmódról. (A cég egyik tulajdonosa, Porkoláb Eszter maga is dietetikus).

"Eszter és az egész Hester's közösség kiemelt célja, hogy a tudatos táplálkozás minél több ember életének egy fontos része legyen. Ha már elkezdték ezt az utat, akkor tanácsokkal segítjük őket, ha még csak kacsintgatnak afelé, hogy a tudatosságot bevezetik a táplálkozáson keresztül az életmódjukba akkor megadhassuk a kezdő lökést. Ennek egyik pillére a kommunikációnkban egy podcast indítása volt, ami a Spotify-on elérhető." - írják.

 Az első évad meghívott vendégei között volt  Verrasztó Evelyn, Európa-bajnok úszó, Fördős Zé, műsorvezető, Steiner Kristóf író, vegán kulináris mentor, Dr. Breyer Helga, belgyógyász és Debreczeni Dóri, edző és terepfutó is. 

A második évad a különböző nézőpontok ütköztetéséről fog szólni, célja pedig érvek gyűjtése/biztosítása a hallgatóknak megosztó témákról, de azt írják, hogy nem törekszenek közös nevezőre.

“Első adásunkban a húsevő - vegyes - életmódot és a vegán életmódot vettük górcső alá, két szakmabelivel beszélgettünk az életmódok sajátosságairól és készültünk tanácsokkal azok számára akik még nem élvezték ki minden ízélményét a választott táplálkozásnak, életmódnak. Vendégeink: Árvai Anita, Veganeeta, a Veganeeta tulajdonosa és Kelemen Áron a MazelTov, Tereza és SmokeRiders BBQ executive chef-je.” - írják. Az évad többi epizódjában olyan témákat boncolgatnak, mint a body positivity és a fitness-életmód, a bio és nem bio élelmiszerek, a méregtelenítés szükségessége.