-fi- 2021. október 13. 10:55
Tudományos „stand-uppal” bővül a HG Média Csoport
Jelentős részesedést szerzett a tudományos életben meghatározó szereplőkkel online és helyszíni előadásokat szervező TSU Rendezvényszervező Kft-ben a HG Média Csoport.

A Krskó Tibor üzletember tulajdonában lévő HGY Invest Kft vásárolta meg a TSU Rendezvényszervező Kft.  üzletrészét. A Puskás Réka alapító és Mérő László matematikus tulajdonában lévő, 2018-tól tudományos és üzleti előadásokat szervező társaság humoros, “stand-up” stílusú rendezvényein eddig összesen 18.000 néző vett részt - olvasható a HG Media közleményében.  

A web streaming, live streaming, illetve helyszíni formában megvalósuló, egyenként egy-másfél órás exkluzív témájú előadásoknak olyan neves előadói vannak, mint Bojár Gábor üzletember,  Dr. Kürti Sándor üzletember, Dr. Kemény Dénes vízilabda edző, Dr. Mérő László matematikus, Dr. Mihályi Péter közgazdász, Dr. Pogátsa Zoltán politológus,  Dr. Unoka Zsolt pszichiáter, Gerendai Károly üzletember, Lang András üzletember, Nyáry Krisztián író, Szendi Gábor pszichológus, illetve - felvételről - a 2020-ban elhunyt Bogdán László polgármester és cigány polgárjogi aktivista.  

A TSU online üzletágát a koronavírus lezárások alatt fejlesztették fel. Szakmai befektető bevonása mellett pedig azért döntöttek, mert a növekedési ütem fenntartásához szükségessé vált az ismertség és az elérhetőség növelése. 

"A tervekhez a HG Média Csoport, mint a közép-kelet-európai régió legnagyobb magántulajdonban lévő tartalommarketing-ügynöksége megfelelő partnernek bizonyult. Az egyik előadónk -  Bojár Gábor - szavaival élve egy kisvállalkozás olyan mint egy kis farmotoros csónak, egy nagy cég pedig , mint egy tanker. Most összekötöttük a két járművet.” - jellemezte a kölcsönös előnyökre alapuló együttműködést Puskás Réka, a cég alapító-ügyvezetője, aki elsősorban marketing-, értékesítési és innovációs területen számít az új tulajdonostárs tapasztalataira, áll a közleményben.