hero
Bicsérdi-Fülöp Ádám 2022. május 12. 09:00
Budapesten nyit irodát a TheSoul Publishing, 120 pozícióba keresnek embert
A főleg Facebookon és YouTube-on erős tartalomgyártó a budapesti irodával folytatja nemzetközi terjeszkedését.

Budapest 11. kerületében, a Dorottya Udvarban nyitja meg legújabb stúdióját a globális tartalomgyártó vállalat, a TheSoul Publishing. A stúdió több mint egymilliárd követőhöz jut el a Facebookon, Instagramon, TikTokon, YouTube-on, Pinteresten és Snapchaten keresztül.

A TheSoul Publishing 120 új pozíciót hirdet meg budapesti központjában a stúdió és az irodák működtetéséhez, olyan munkakörökben, mint videógyártás, dizájn, IT, irodavezetés, üzemeltetés és HR. 

A TheSoul Publishing portfoliójának részét képezi a népszerű 5-Minute Crafts mellett a Bright Side, a 123 GO!, az Avocado Couple, a La La Life, a Slick Slime Sam, a Polar és számos más csatorna. 

A Tubular Labs felmérése alapján 2021-ben, immár második alkalommal, a TheSoul Publishing generálta a legtöbb megtekintést a Facebookon és a YouTube videómegosztó platformján. 

A nézettségi adatok alapján a stúdió olyan digitális tartalomgyártókat és közismert, hagyományos médiavállalatokat előzött meg, mint a The Walt Disney Company, a Moonburg, a Sony vagy a WarnerMedia.

A TheSoul budapesti stúdiója részben a vállalat meglévő platformjaira, köztük a globális jelenséggé vált 5-Minute Crafts csatornára fog összpontosítani. 

Emellett számos kísérleti és startup projekt megvalósulásának is teret ad majd, amelyekben a virtuális valóság, a videójátékok, az animáció és a digitális zene kap főszerepet.

„A TheSoul Publishing dinamikusan növekszik. A legjobb helyszíneket keressük a stúdióbővítések során, Budapest pedig több szempontból is tökéletesnek bizonyult, ugyanis nagyszerű kreatív közösséggel találkoztunk itt. Az új stúdiónak kulcsfontosságú szerepe lesz jövőbeli fejlődésünkben, hiszen továbbra is emberek milliárdjait szeretnénk szórakoztatni világszerte” – mondta Arthur Mamedov, a TheSoul Publishing operatív igazgatója. 

„Több mint ezer fővel bővült a csapatunk tavaly, és alig várjuk, hogy újabb embereket vehessünk fel. Korszerű budapesti stúdiónk minden bizonnyal vonzó lesz a régió tehetségei számára. Az ilyen beruházások miatt maradhat a TheSoul az iparág élvonalában, és csakis így képes új utat törni a digitális térben” – mondta Aleksandra Sulimko, HR vezető.

A TheSoul Publishing székhelye Cipruson van, nemzetközi irodái pedig az Egyesült Királyságban, Lettországban és az Egyesült Államokban találhatók. A vállalat 70 országban több mint 2700 munkatársat foglalkoztat.

A tartalomgyártó a jövőben további közösségi média, zenei, podcast és streaming platformokon (TikTok, Instagram, Snap, Roku, Apple, Spotify, Amazon Prime, Xigua, Douyin, Bilibili) terjeszkedne, emiatt bővítik folyamatosan nemzetközi csapatukat.

További részletek a magyarországi és nemzetközi nyitott pozíciókról a TheSoul Publishing karrieroldalán.