hero
Nagy Zsolt 2021. szeptember 13. 15:03
Szeptembertől megújul a Vince magazin
Nem csak a print, hanem az online felület is ráncfelvarrást kapott.

A modern kor elvárásainak és a változó olvasási szokásoknak megfelelő, friss arculatot kap 2021. szeptemberétől a HG Média Csoporthoz tartozó Vince Magazin, Magyarország meghatározó, italkultúrával foglalkozó havilapja - tájékoztatta közleményben a Kreatívot a kiadó. 

Azt írják: a megújult logó a Vince univerzumhoz kapcsolódó összes terméket - a havilap mellett a Vince Klub, illetve a brendhez kapcsolódó rendezvények - fémjelzi és egységbe foglalja. A letisztult, modern címlap még több látványosabb, figyelemfelhívóbb megjelenést biztosít. “A megújult belső  layout azt a törekvésünket tükrözi, hogy a szakmai hitelesség és precizitás megőrzése mellett a szellősebb, könnyedebb tipográfiával és tördeléssel, a változatosabb kiemelésekkel a magazin még inkább olvasóbarát legyen” - mondja Vancsik Ivett főszerkesztő.   

A hirdetők és az olvasók által megszokott rovatstruktúra és a bortesztek továbbra is a magazin fontos részét képezik. Ugyanakkor a lapcsalád gasztronómiai és életmód tartalomban és képi világában is erősít, és a korábbinál mélyebb betekintést ad a legújabb trendekről, bennfentes tippeket ad és elkalauzolja olvasóit a borok mellett más alkoholos italok, kávék, teák, az italkultúra és a gasztronómia hazai és nemzetközi világába.