-fi- 2021. szeptember 21. 10:00
Szakmai videósorozatot indít az Uniomedia
A kedden és csütörtökönként jelentkező adásokban az ügynökség munkatársai a saját területüket érintő tanácsaikat, tapasztalataikat és tippjeiket osztják meg az érdeklődőkkel a Linkedinen.

Az ügynökség LinkedIn-oldalán, hetente kétszer megjelenő epizódokban az ügynökség vezető kollégái adnak betekintést az ágazatot és a munkájukat érintő szakmai kérdésékbe, osztják meg tudásukat, illetve tapasztalataikat, valamint adnak tippeket a saját területükre vonatkozóan. 

Az első epizódban Balatoni Zsófia, az Uniomedia egyik alapítója beszél a stratégiai kommunikáció fontosságáról és szerepéről, illetve, hogy miként érdemes és lehet azt jól csinálni.

A nagyjából kétperces adásokban szó lesz – többek között – "a Z-generáció hatékony megszólításáról, a sikeres sajtókommunikáció alapjairól és a tökéletes sajtóközlemény ismérveiről. Emellett azt is megtudhatjuk, hogyan készíthetők presztízsértékű interjúk vezérigazgatókkal, mitől jó egy brief, hova, mit és mikor érdemes posztolni a különböző social felületeken; sőt, a 7 éve zsinórban az év PR ügynökségének választott Uniomedia munkatársai azt is elárulják, hogyan készíthetők nemcsak eredményes, de díjnyertes kampányok is!" - olvasható a közleményben.

Balatoni Zsófia mellett Szabó Hedvig, az Uniomedia egyik stratégiai vezetője, Mechiat Zina media director, Ámon Judit social media senior manager, Varga G. Gábor tartalmi vezető és Pór Péter account director is megjelenik a videósorozatban.