hero
Kreatív 2021. június 11. 10:55
Steiner Kristóf és TikTok a nyári Kreatívban
Plusz sok streaming és Sixx és Árpa Attila-interjúk!

Péntektől kapható a kiemelt Relay és Inmedio üzletekben a Kreatív 2021/05-06-os, nyári száma, és szeretett, drága előfizetőink felé is úton van vele a postás! A borítóján a görög szigetek feletti nap barnította Steiner Kristóf mosolyog: milliónyi közösségi csatornájáról, közéletről és kommentelőkről is beszélgettünk vele.

Fókusztémánk a TikTok: a marketingesek és a zeneipar szemszögéből is ránéztünk, mit kell tudni a platformról, amihez szerencsére nem minden szerkesztőnk túl öreg. Ezt a fonalat fűzzük tovább a Warner+Discovery egyesülés kapcsán aktuális streaming update-ben is, és arról is közlünk egy beszélgetést Radnai Márkkal, a SzínházTV vezetőjével, hogy mi marad velünk az online színházi közvetítésekből a felszabadulás után.

Interjúzunk Sándor Gabriellával, a Libri-Bookline marketingvezetőjével, Árpa Attilával, Varga Attila “Sixx”-szel, az Exatlont megalkotó Palik Lászlóval és Fischer Gáborral és az ifjú kreatív Dobrik Georginával.

Ránézünk az e-commerce lockdown utáni állására és a retargetingre, elmeséljük, hogy jön képbe az adattömeg a customer experience kapcsán, és nyomtatásban is kiemeljük a Hipnózis ezüst és arany nyerteseit.

Ha csak belelapoznál digitálisan az újságba, azt a lenti letöltésre kattintva teheted meg.

Hol találod meg a Kreatívot? Hát az újságárusoknál!

Ezekbe a Relay és Inmedio üzletekbe szállítjuk a Kreatívot:

Nagy-Budapest: Allée, MOM, Mammut, Hegyvidék Központ, Aréna, Savoya Park, Campona, budaörsi Tesco, óbudai és soroksári Auchan, Váci utca, Városház utca, repülőtér T2

Batthyány tér HÉV, Deák tér, Kálvin tér, Ferenciek tere, Árpád híd, Örs vezér tere, Déli pályaudvar, Klinikák, Népliget, Nyugati pályaudvar, Lehel tér, Blaha Lujza tér, Ferenc körút megállók

Debrecen (Malompark, Tesco, Árkád, vasút), Győr (Árkád és Győr Plaza), Kecskemét (Március 15. utca), Komárom (Igmándi utca), Miskolc (Tesco, Auchan), Nagykanizsa (pláza), Nyíregyháza (Korzó), Orosháza (vásárcsarnok), Pécs (Árkád), Sopron (Széchenyi tér, Tesco), Szeged (Árkád), Székesfehérvár (Alba Plaza, Auchan), Szolnok (Volán üzletház), Szombathely (vásárcsarnok, vasútállomás), Tatabánya (Vértes Center), Veszprém (Kossuth utca, buszpályaudvar), Zalaegerszeg (Tesco, buszpályaudvar)

Ha inkább online rendelnéd meg a példányodat vagy szétnéznél az előfizetési csomagok között, akkor erre tovább

Letölthető fájlok