Nagy Zsolt 2021. március 25. 11:06
Podcasttal jelentkezik a Forma-1 fanoknak a Vezess
A műsor felvétele élőben is követhető a Vezess YouTube-csatornáján.

Már elérhető a Vezess első podcastje: a Csapatrádió elsősorban a Forma-1-gyel foglalkozik. A podcast epizódjaiban az online autós magazin szakértő-újságírói beszélik meg a sportág legizgalmasabb híreit, a műsor felvétele pedig akár élőben is követhető a Vezess YouTube-csatornájá322 Nagydíj zajlott le a Forma-1-ben, mióta a Vezess önálló Forma-1 rovata elstartolt 2004-ben. A 2021-es idényben azonban már nemcsak írott tartalmakkal találkozhatnak a felhasználók, hiszen Magyarország legolvasottabb autós lapja elindította első podcastját - írják a szerkesztőségünknek eljuttatott közleményben.

A Vezess Csapatrádió néven futó beszélgetős műsor fő témája a Forma-1, de a résztvevők más motorsportok izgalmas híreit is átbeszélik, mindezt versenyelemzésekkel, kulisszatitkokkal, háttérinformációkkal és pletykákkal fűszerezve. Minden podcast-adás felvétele élőben követhető a Vezess YouTube-csatornáján, ahol a nézők akár kérdezhetnek is. Végül a hanganyag felkerül Spotify-ra és iTunesra is.

A Vezess Csapatrádió első adása már elérhető, amely egyben a hamarosan induló a 2021-es Forma-1-es világbajnokság beharangozója is. Baka Gábor, Fehér Patrik és Kováts Olivér, a Vezess Forma-1-es szakírói több releváns kérdést is kiveséznek. Mivel készültek a csapatok az új idényre? Melyik pilóta döntött jól az átigazoláskor? Hogy mutatnak az új autók? Van esélye bárkinek a Mercedes ellen? Ezekre a kérdésekre is hiteles válaszokat kaphatunk az első epizódból