hero
-fi- 2021. október 18. 10:16
Palik László távozik a TV2-től
Szűk három éve az Exatlon Hungary műsorvezetőjeként tért vissza a képernyőre több évnyi kihagyás után, most elbúcsúzott a csatornától.

Három évad és 303 epizód után Palik László búcsúzik az Exatlon Hungary-tól és a TV2-től - olvasható a TV2 közleményében, amely értelmében a tervezett 4. évadot már nélküle fogják leforgatni.

Az extrémsport-reality kezdetben kifejezetten népszerű volt a nézők körében, és tavaly decemberben a harmadik évad is kiemelkedően indult, de az idő múlásával egyre közepesebb számokat produkált, tavasszal pedig már menetrendszerűen kapott ki a Keresztanyu című RTL Klubos napi sorozattól.

Palik László (forrás: TV2 Play)

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója elmondta: „Az Exatlon Hungary-nak nagy szerepe volt a TV2 újrapozícionálásában. A műsornak köszönhetően jelentősen erősödött a csatorna főműsoridős átlaga és jelenleg markáns alkotóeleme a TV2 brand-nek. Ennek az eredménynek az elérésben nagy szerepe volt Lacinak, akinek ezúton is köszönöm azt a nagyon komoly, gyakran emberfeletti teljesítményt és szakmai munkát, amivel hozzájárult a műsor sikeréhez. Én személyesen is sajnálom a döntését, de sok sikert kívánok a jövőbeni terveihez. Az Exatlon története azonban folytatódik, a műsor 2022-ben szintet lép, számos meglepetéssel és újdonsággal várjuk a nézőket”.

„Csodálatos sportembereket ismerhettem meg az elmúlt 3 évben. Látni és követni a harcukat egymással, sokszor önmagukkal, felemelő élmény volt minden egyes pillanatban. Köszönettel tartozom a TV2-nek, és Fischer Gábor programigazgatónak, hogy 3 évvel ezelőtt gondolt rám és megkeresett ezzel a feladattal, hisz egy életre szóló kalandban volt részem az elmúlt években. És még egy hatalmas köszönet azoknak a TV2-es kollégáimnak, akikkel az elmúlt 3 évben együtt dolgozhattam ezen a műsoron, számomra megtiszteltetés volt veletek tévézni!”- tette hozzá Palik László.