Bicsérdi Ádám 2021. július 29. 16:27
Önkényeztető pakkot ajánlott fel minden olimpikonnak egy argentin márka
Volt egy csapatvezető, aki berendelt a csapat minden tagjának egy szettet.

A rendkívül szigorú biztonsági intézkedések miatt a tokiói szervezők egyáltalán nem ajánlják az ismerkedést az olimpiai faluban. A sportolók súlyos büntetésekkel nézhetnek szembe ha megszegik az idei olimpia szabályait, és kockáztatják a járvány terjedését. Komikus módon végül az ilyenkor szokás szerint kiosztandó 160 ezer óvszert is inkább szuvenírnek ajánlják a sportolók számára.

A síkosítókat, vibrátorokat gyártó argentin márka, a Tulipán meglátta a helyzetben a lehetőséget, és felhívást intézett az olimpiára utazó sportolókhoz. Ebben azt írták, tudják mennyire kemény szabályok vonatkoznak a szobák elhagyására az olimpiai faluban, és hogy a szex sokszor segíthet a versenyek miatti nyomás és feszültség enyhítésében. Ezért minden olimpikonnak felajánlották, hogy írjanak nekik, és ők már postázzák is a márka síkosítóit és vibrátorát tartalmazó csomagot, amivel egyedül, a szobájukban maradva is kiereszthetik kicsit a gőzt.

A márkával együtt dolgozó argentin BBDO kreatívigazgatója, Joaquin Campins szerint az akció jól sült el, bár pontos számot nem árult el arról, hányan éltek a lehetőséggel. Annyit azért elmondott a Campaign-nek, hogy volt olyan csapatvezető, aki minden csapattagnak kért egy-egy csomagot, biztos, ami biztos alapon.

Campins azért hozzátette, hogy az olimpia szigorú szabályai miatt nem lesz egyszerű bejutattni a csomagokat a faluba, de minden egyes sportolóhoz meg fog érkezni a Tulipán pakkja, ezt garantálják.