hero
2020. március 13. 14:02
Ők lesznek a Hipnózis idei zsűrije
A zsűrielnök Mark Tungate-hez hat magyar zsűritag mellett brazil, román és szerb kreatívok, valamint belga, lengyel és szlovén újságírók csatlakoznak Budapesten.

Összeállt a Hipnózis 2020-as zsűrije, amelyben a verseny hagyományainak megfelelően idén is a külföldi szakemberek lesznek túlsúlyban. Az ítészek munkáját idén is Mark Tungate, az Epica Awards párizsi központjában editorial directorként dolgozó brit veterán irányítja.

Harmadíziglen csatlakozik hozzá Ricardo Distefano, aki olaszos hangzású nevének megfelelően brazil és a TBWA\Germany kreatívigazgatója. Visszatér a reklámos újságíróból lett kreatív, a belgrádi Blockot erősítő Svetlana Copic és jön Adrian Rusu, a McCann Bucharest díjhalmozó szenior art direktora. Szintén ismerősként üdvözöljük a lengyel Agata Malkowska-Szozdát, a varsói Press reklámos szakújságíróját, jön Wim De Mont, a belga PUB tartalmi vezetője és Gašper Meden, a szlovéniai Marketing Magazin újságírója.

A Magyar Reklámszövetség Nagy Bálintot, az IBS marketing tanszékének vezetőjét és Baráth Pétert, a WWF Magyarország újdonsült marketingvezetőjét delegálta, a MAKSZ képviseletében a tavaly év ügynöksége címet szerző Spice Communication creative group head-je, Balázs Kornél és a geometrys Csirke Dániel érkeznek. A Kreatív Hruska Ritát, a Dreher Sörgyárak nemzetközi márkáiért felelős marketingvezetőt kérte fel és a mi delegálti keretünkbe számít Pál Zsombor főszerkesztő is.

A Hipnózis standard nevezési határideje március 13., utolsó leadási és a 13-án beadott űrlapokhoz tartozó kiegészítő dokumentumok leadási határideje március 20. A díjakat a tervek szerint május 7-én, a Corvin Moziban adjuk át.