2019. január 23. 14:55
Nevet vált a Next Wave Europe
Mostantól Dialogue Creative Company néven működik tovább az ügynökség.

A Next Wave Europe tíz éve social media ügynökségként indult. Három évvel ezelőtt történt az a tulajdonos- és stratégiaváltás (Bitter Brunó alapító helyébe Starcz Ákos lépett), amely a korábbi digitális ügynökségi fókuszt a mostani 360 fokos termékportfólió irányába mozdította, írják a közleményben.

Ennek az átalakulásnak a következő fejezetét nyitja az ügynökség névváltása: mostantól Dialogue Creative Company nevén működik tovább, az új névhez pedig új arculat és kommunikáció is tartozik.

„A digitális gazdaságban dolgozók esetében egy 10 éves periódus extrém hosszú időnek számít, a legtöbben nem is jutnak el ehhez a fontos mérföldkőhöz. Biztos vagyok abban, hogy a most arculatváltáson és névváltáson áteső Dialogue Creative Company előtt még több sikeres évtized áll majd. Hiszem, hogy az elkövetkező időszakban is olyan beszélgetéseink lesznek az ügyfeleinkkel, ahol meghalljuk az igényeiket és azokra tökéletesen válaszoló megoldásokat nyújtunk majd” - mondja az ügynökségi kommünikében Starcz Ákos, a Dialogue Creative Company vezető partnere.

Lent láthatók az arculati elemek, bennük az új mottóval és a cégtörténet timeline-jával.