hero
Futóknak tervezett kullancsriasztó is nyert a rangos designversenyen
Az A’ Design Award & Competition versenyen korábbi hírekben szerepelt az aranyat kapott MOME campus és az ezüstöt átvevő Telekom székház. Két kategóriában bronz elismerés járt a Magyar Divat & Design Ügynökségnek, illetve a magyar pályázók közül biztonsági ruhák kategóriában díjazták még a ProtectOne startupot is.

Az egyik legfontosabb nemzetközi desingversenyen 2020-2021-es munkák nevezhettek a design 104 ágából. Összesen 108 országból végül 2094 nyertes került ki. A nevezéseket egy 211 főből álló zsűri bírálta el, köztük vezető tervezők, akadémikusok és sajtósok. A 2020-2021es versenyen több magyar díjazott is lett.
 

  • A MOME zugligeti campusa a 3h Architects pályázatával arany díjat kapott építészeti kategóriában (Architecture, Building and Structure Design).
  • A Magyar Telekom Könyves Kálmán körúti székházának normarendszere ezüstöt vehetett át grafikai kategóriában a HD Communicationnel (Graphics, Illustration and Visual Communication Design) .
  • A Magyar Divat & Design Ügynökség két kategóriában is bronzot kapott a 360 Design Budapest kiállítással. Az egyik kategória belsőépítészetet és a kiállító terek designját ismeri el (Interior Space and Exhibition Design), a másik pedig a rendezvényekkel foglalkozott (Event and Happening Design).
  • A ProtectOne startup a Remion Design céggel biztonsági ruhák kategóriában (Safety Clothing and Personal Protective Equipment Design) lett A’ Design Award díjas. A Tickless Run egy kifejezetten futóknak tervezett ultrahangos kullancsriasztó.

Az A’ Design Award & Competitionön szerzett díjak pontot érnek a Kreatív Apex Design toplistáján, kattints ide a verseny részleteihez és a pontszámítási táblázathoz.

Tickless Run

Az összes nyertest az A’Design oldalán lehet böngészni.