hero
Bicsérdi-Fülöp Ádám 2021. szeptember 23. 09:10
Épület, sziklapart és kamion is sütivé változott a Bake Off visszatérésének örömére
Az élet máris édesebbnek tűnik.

A The Great British Bake Off a modern ember eszképizmusának csúcsterméke: ugyan ki ne izgulna azon körmöt rágva, hogy a brit nagymama tésztája elég időt töltött-e a sütőben, és kit nem szegez a képernyő elé a pillanat, amikor Paul Hollywood még morzsákat törölgetve a szájáról ítéletet hoz a macaronok felett. (A műsorvezető, Noel Fielding ruhadarabjairól nem is beszélve, ami külön cikket érdemelne.)

A Bake Off a napokban új évaddal tért vissza a Channel 4-on, így a csatorna kreatívjai igazán szabadjára engedhették a fantáziájukat (és büdzséjüket.) Az egyik hirdetés részeként konkrétan egy hatalmas, 24 méter magas épületet alakítottak át sütivé Glasgowban, ami mellé egy 7 méter hosszú “kiskanál” is dukált.

A látványos akció mellett a Channel 4 promófilmjei is azzal a tévképzettel játszanak el, ami minden Bake Off-rajongó számára ismerős helyzet lehet: amikor egyszerűen minden valamilyen édességre emlékeztet. Így válnak süteménnyé az úton kamionok, sziklapartok vagy bőröndök is a csatorna beharangozó filmjeiben.

via: Campaign