hero
2018. december 11. 11:10
Liptai otthagyja a TV2-t
17 éve van a csatornánál, nem hosszabbította meg a szerződését.

Nem hosszabbította meg jövő évre a szerződését a TV2-vel Liptai Claudia, írja a Bors. A jövőben egyedi megállapodással, műsorokra fogja szerződtetni a csatorna, ha találnak neki megfelelő formátumot, nyilatkozta a lapnak a TV2.

Liptai személyes okok miatt döntött, de szakmailag is fejlődni szeretne.

"Az első és legfontosabb ok a kisfiam, Marci. (...) Amikor nemrég kórházba került, s nekem dolgozni kellett volna, megfogalmazódott bennem, hogy egy kisgyerek mellett ilyen kötöttségeket nem vállalhatok. A csatorna ugyan toleráns volt, de őket sem állíthatom ilyen helyzetbe. A másik ok pedig az, hogy ma már olyan gyorsan fejlődik a show világa, folyamatosan meg kell újulni. (...) Arra vágyom, hogy a saját magam ura legyek" - nyilatkozta Liptai a bulvárlapnak, és hozzátette, hogy szeretné megtanulni a tartalomgyártást, másrészt pedig van saját főzős műsora a YouTube-on (Édes Kettes), amit férjével készít.

Jövőre még látható lesz Liptai a Séfek séfe című műsorban, mert azokat a részeket már leforgatták. Ő maga nem tudja, hogy látható lesz-e a jövőben még a TV2-n. Liptai a szerződése szerint fél évig nem vállalhat tévés munkát.