2019. december 09. 20:09
Látványos csomagolással jön a fenntartható szuperreggeli
A Hester’s Life egy mostanában felkapottá vált szuperreggeli fajta, a granola hazai gyártója. A magyar cég decemberben egy karácsonyi limitált kiadású termékcsomaggal jött ki a piacra, mellyel céljuk, hogy arra buzdítsák vásárlóikat, hogy lassítsanak le, legyenek jelen tudatosan az életükben és ajándékozzanak okosan. Erről a márka sajtóanyagából tájékozódtunk.

A Hester’s Life-ot 2016-ban alapította Porkoláb Eszter és Kráml Dávid. Porkoláb Eszter dietetikus, a receptúra megalkotója, Kráml Dávid a grafika, design megalkotója. Közlésük szerint a Hester’s Life gyakorlatilag mentes granolákat gyárt. A termékekben se hozzáadott cukor, se glutén, se szója, se tej, se színezék, se tartósítószer nincs.

A magyar márka a hozzáadott cukor- és gluténmentes granoláit most egyedi, téli hangulatú csomagolásba borította és karácsonyi ízekkel jelentkezik. Adventi üzenetük a következő: „Idén érkezz meg lélekben is az ünnepekre és ébredj tudatára újra, miről szól valójában a karácsony!” Az öt új íz öt egyedi designcsomagolása egy-egy téli mesét mond el.

Bár a márka csomagolásait alapesetben az egyik alapító, az egyébként art director Kráml Dávid készíti, a mostani alkalomra felkérték a magyar Faraway Design stúdiót, hogy rajzoljanak ötféle telet, azok karaktereivel, színeivel és történeteivel. Figyeltek a fenntarthatóságra is, a karácsonyi egyedi csomagolás teljesen újrahasznosítható, szelektíven gyűjthető.

Alkotók

Márka: Hester’s Life

Márka és termék alkotók: Porkoláb Eszter, Kráml Dávid

Kommunikációs csapat: Szabó Fanny Bella, Ispán Boglárka

Csomagolás grafika készítői: Faraway Design

Fotók: Balogh Kata