gy.zs. 2022. január 14. 10:58
Kiszivárogtatta két bemondó kiakadását Djokovicra, kirúgták
Az eset Ausztráliában történt azt követően, hogy kirobbant a sportoló vízumbalhéja.

Napok óta lázban tartja a sport, és különösen a tenisz iránt érdeklődőket Novak Djokovic ausztrál vízumbalhéja. A teniszező az AusOpenre érkezett a kontinensre, ám kiderült, hogy nem vette fel a koronavírus elleni oltást (ami feltétele az indulásnak), így visszavonták a vízumát. Később Djokovic azzal védekezett, hogy azért nem oltatta be magát, mert a közelmúltban átesett a fertőzésen, ez azonban azt jelentené, hogy koronavírusosan jelent meg nyilvános eseményeken, maszk nélkül. Közben az is elterjedt, hogy hamis vagy félrevezető választ adott belépésekor arra a kérdésre, utazott-e a repülőútját megelőző két hétben.

A sztorival kapcsolatban az ausztrál Seven West Media két bemondójának is megvolt a véleménye, amit műsoridőn kívül osztottak meg egymással. Ebben hazugnak és alattomosnak nevezték a 20-szoros Grand Slam-győztest. A kiakadásukról pedig valaki titokban felvételt készített és kiszivárogtatta.

Mint most a Reuters beszámolójából kiderült, a videót a feliratozással foglalkozó Ai-Media egyik munkatársa rögzítette és hozta nyilvánosságra. A cég válaszként kirúgta az alkalmazottat, hiszen tettével megsértette a törvényt, miszerint tilos valakiről az engedélye nélkül felvételt készíteni.

Kép: Novak Djokovic Facebook oldala