hero
Bicsérdi-Fülöp Ádám 2022. június 23. 16:51
Kínos Brad Pitt-fotósorozat miatt élcelődnek a GQ magazinon
"A celebmagazinok sztárportréinak legrosszabb példája." "Mintha egy Jim Morrisonnak öltöztetett viaszbábu sztrókot kapott volna.

Rendkívül szórakoztató elemzés jelent meg a Guardianben arról, miért ment félre nagyon a GQ magazin Brad Pitt-anyaga

Először csak a magazin friss címlapja járt körbe, hiszen sokan értetlenül álltak a fotó előtt. A GQ címlapján ugyanis Brad Pitt - nehéz ezt másként leírni - hullaként lebeg a vízben, miközben átmászik rajta egy gyík.

A Guardian szerzője, Stuart Heritage szerint azonban a címlap még semmi a teljes anyaghoz és a fotósorozathoz képest. Heritage szerint a GQ anyaga a legrosszabb példa arra, amikor egy celebmagazin mélynek látszó anyagot próbál megjelentetni egy sztárral. Mert hogy a nagy, egész portrét átfogó téma Brad Pitt álomvilága lenne, de az anyagból igazából csak annyi derül ki, hogy Pitt sokáig arról álmodott, hogy leszúrják. 

Cserébe kapunk olyan fotókat Brad Pittről a magazinban, amelyen tűzre kap a keze, vagy amin Heritage szerint úgy néz ki, mintha egy Jim Morrisonnak öltöztetett viaszbábu sztrókot kapott volna. 

A szerző szerint eleve nagy bravúr a magazintól, hogy erre az egészre rávették az egyik leghíresebb élő színészt, hiszen a hollywoodi sztárok a legritkább esetben nyitottak az ilyen ötletekre is.